Costa Fascinosa - Costa Cruises

Costa Fascinosa

Zhivago, Gone with the Wind en Aida. Oude tijden herleven op de Costa Fascinosa. Eenmaal aan boord waan je je in de film- en theaterwereld van lang geleden. Door het gebruikte chroom en glas schittert het cruiseschip je tegemoet. Hier kun je zonder zorgen de waan van de dag even achter je laten.

De Costa Fascinosa is een cruiseschip uit de Concordia klasse van de Italiaanse Costa Cruises. Het is een van de grotere cruiseschepen van de cruiserederij met ruimte voor 3.780 passagiers. Een van de hoogtepunten aan boord is het Amarcord atrium. Sprankelende diamanten aan het plafond, panoramische liften die je een weids uitzicht geven over het hart van het schip en originele kunstwerken aan de muur. Het gaat je voorstellingsvermogen te boven. 

Net als bij de andere cruiseschepen uit de vloot van Costa Cruises zul je je op de Costa Fascinosa geen seconde vervelen. Een must do op een schip dat is opgedragen aan de helden van het toneel en het witte doek is het bijwonen van een voorstelling in het Bel Ami Theater. Maar je kunt uiteraard ook een duik nemen in een van de vier zwembaden of uitgebreid dineren in één van de uitstekende restaurants. Over je kinderen hoef je je geen zorgen te maken tijdens je cruisevakantie. Zij vermaken zich in de Squok club, de PlayStation zone of het Aquapark.

Schip kenmerken

Tewaterlating2012
 Passagiers3014
Bemanningsleden1068
Dekken13
Breedte
36
m
Lengte
289
m
Gewicht
114147
BT
Snelheid
20
kn

Costa Fascinosa

Bekijk een film onder de sterren op het pooldeck, dans de hele nacht op het poolfeest La Notte Pacifica en laat je verleiden door Italiaanse verrukkingen. De Costa Fascinosa is een Italiaans drijvend resort met geweldig amusement voor zowel oude als jonge gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen