Costa Deliziosa - Costa Cruises

Costa Deliziosa

'Deliziosa' betekent heerlijk en de Costa Deliziosa is niet voor niets gedoopt met deze naam. Wijn proeven in de weelderige Vanilla wijnbar, een massage in de fameuze Samsara Spa of toekijken hoe jouw verse pizza op traditionele wijze wordt bereid. Een cruisevakantie met de Costa Deliziosa is niets minder dan heerlijk.

De Costa Deliziosa is geïnspireerd op de ontwerpen van cruiseschepen uit de Spirit en Vista klassen. Dat betekent onder andere dat een uitzonderlijk groot aantal hutten uitzicht op zee biedt. Het cruiseschip is met ruimte voor 2.260 passagiers wat kleiner dan andere schepen van het Italiaanse Costa Cruises, maar doet qua faciliteiten en entertainment absoluut niet onder voor de grotere schepen van de cruiserederij.

Altijd al in de sporen van Max Verstappen willen treden? Op de Costa Deliziosa kun je ervaren hoe het is om in een formule 1 auto te rijden in de Grand Prix Simulator. Ontdek of het geluk je toelacht in het casino of kijk een film in de 4D bioscoop. Wie echt culinair wil genieten kan terecht in Club Deliziosa. Dit is het á la carte restaurant van het schip met open keuken waar je kunt zien hoe jouw gerechten op spectaculaire wijze worden bereid.

Schip kenmerken

Tewaterlating2009
 Passagiers2260
Bemanningsleden1050
Dekken12
Breedte
35
m
Lengte
294
m
Gewicht
92720
BT
Snelheid
23
kn

Costa Deliziosa

Geniet van de Italiaanse keuken, bekijk op Las Vegas geïnspireerde shows en ervaar een exclusieve sfeer door het gebruik van oogverblindende materialen. De Costa Deliziosa is een van de meest elegante schepen van Costa Cruises en toont de meer ontspannen kant van het kleurrijke Italië.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen