Costa Diadema - Costa Cruises

Costa Diadema

De Costa Diadema wordt ook wel Regina del Mediterraneo genoemd: de koningin van de Middellandse zee. Het is een treffende naam voor een bijzonder cruiseschip. Diadema betekent tiara. De Costa Diadema is dan ook één en al glitter en glamour. Alles glinstert en schittert op dit elegante cruiseschip waar het je aan niets ontbreekt.

De Costa Diadema was het grootste schip van Italiaanse cruiserederij. Het cruiseschip uit de Dream klasse heeft met bijna 1.900 hutten ruimte voor 3.724 passagiers. Zo’n 130 daarvan hebben directe toegang tot de Samsara Spa. Eén van de hoogtepunten van de Diadema is de 500 meter lange promenade die helemaal rondom het cruiseschip loopt. Dé plek om te flaneren, een terrasje te pakken of mensen te kijken. 

Aan boord van de Costa Diadema kun je je uiteraard laven aan het beste wat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Maar voor wie wat anders wil, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Wat denk je van Japans eten bij Teppanyaki of een perfect biertje in een Duitse bierstube? De wellness liefhebber komt ook goed aan zijn trekken op dit indrukwekkende cruiseschip. De 7.800 vierkante meter grote Samsara Spa is de grootste van alle schepen van Costa Cruises. En ook aan de jongste opvarenden is gedacht. Die hebben namelijk een geheel eigen kinderdek tot hun beschikking met een eigen zwembad en speelruimte. Met de Costa Diadema is het hele gezin dan ook verzekerd van een droom cruise.

Schip kenmerken

Tewaterlating2014
 Passagiers3772
Bemanningsleden1253
Dekken14
Breedte
36
m
Lengte
306
m
Gewicht
132500
BT
Snelheid
22
kn

Costa Diadema

Geniet van de zon langs de 450 meter lange buitenpromenade, ga op koopjesjacht bij één van de winkels op Portobello Market en geniet van heerlijk eten in een Italiaans restaurant. De Costa Diadema is een drijvend resort dat is ontworpen als een droomwereld van entertainment voor alle leeftijden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Zwembadfeesten, nachtclubs, dansvloeren met livemuziek en op Las Vegas geïnspireerde shows maken het moeilijk om je te vervelen.

Wij vonden

Andere zusterschepen