uitzicht over zee en rotsen en typisch griekse witte huisjes met blauwe daken

Vliegtickets Griekenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Vliegtickets
  4. Griekenland

Goedkope vliegtickets Griekenland?

Op zoek naar vliegtickets naar Griekenland voor een vakantie? Wat een heerlijk vooruitzicht. Prachtige stranden, de heerlijke en diverse Griekse keuken, de vriendelijkheid van de Griekse bevolking en natuurlijk die uitbundige Griekse zon die zo lekker schijnt in de zomer. Het hangt af van de regio of het eiland waar je voor kiest, maar met een vlucht naar Griekenland ben je gemiddeld binnen 3,5 uur op je bestemming. De meeste vakantiegangers zijn dan ook op zoek naar goedkope vliegtickets naar Griekenland. Via Sunweb boek je voordelig je vliegtickets naar Griekenland, met of zonder accommodatie.

Griekenland voor elke type reiziger

Met je vliegtickets naar Griekenland in de pocket, kan jouw vakantie echt beginnen. Reis je met kinderen, dan wil je waarschijnlijk zo kort mogelijk in een vliegtuig zitten. Het Griekse eiland Corfu heeft vanuit Nederland de kortste vliegroute. Daar zet je in tweeëneenhalf uur voet aan Griekse bodem en geniet je van de zon, zee en heerlijke stranden van dit verrassend groene eiland. Een vlucht naar Griekenland duurt het langst als je bestemming het rustige en karakteristieke eiland Karthapos is, met een reistijd van zo’n drie uur en 45 minuten. Je ziet, het scheelt niet zoveel. Ben je op zoek naar een leuke bestemming met kinderen? Regel je vliegtickets naar Griekenland direct. Door de enorme veelzijdigheid van het land is deze bestemming geschikt voor elk type reiziger en weet je zeker dat je een fijne vakantie tegemoet gaat.

Kies de perfecte bestemming en boek jouw vliegtickets naar Griekenland

Houd jij van cultuur en geschiedenis? Een directe vlucht brengt je naar de hoofdstad Athene, waar je je vergaapt aan de indrukwekkende Griekse tempels op de mythische rots Akropolis, midden in de stad. Combineer het bijvoorbeeld met een verblijf aan de Atheense Rivièra, de kustlijn ten zuiden van Athene. Maar Griekenland staat natuurlijk ook bekend om de vele eilanden met ieder zijn charme. Pittoreske dorpjes, azuurblauwe zeeën, prachtige landschappen… we begrijpen dat het lastig is om te kiezen. Ga dan bijvoorbeeld eilandhoppen en ontdek de schoonheid van meerdere eilanden in één vakantie. Kom jij al in vakantiesferen? Regel je vliegtickets naar Griekenland en kies de perfecte invulling van jouw vakantie.