Alaska

Een cruise naar Alaska is een droomvakantie die je maar één keer in je leven meemaakt. Alaska is Amerika's laatste echte grens, een ongerepte wildernis van glinsterende gletsjers, overvloedige bossen, torenhoge bergen, exotische wilde dieren, en gemeenschappen aan het water.

Cruisevakantie Alaska

Van de hoogste piek van Noord-Amerika, Denali, tot de adembenemende kustroute van de Inside Passage; Alaska kent een van de meest adembenemende natuurlijke landschappen op aarde. In deze ongerepte wildernis vind je eeuwenoude gletsjervalleien, majestueuze riviercanyons en mistige smaragdgroene bossen. Ga naar het pittoreske Seward, waar ijskoude wateren en heldergroene landschappen hand in hand gaan. Reis naar Denali National Park voor een glimp van rondzwervende bruine beren en elanden. En leer meer over het rijke culturele verleden van de staat in het Alaska Native Heritage Center in Anchorage. In Alaska beleef je geschiedenis en avontuur en niets brengt je er dichter bij dan een cruisevakantie.

Als je ooit een nieuwe cruisebestemming moet overwegen, denk dan zeker eens aan Alaska.

TIP: vooral een expeditiecruise naar Alaska bevelen wij aan. Daarmee beleef je in alle luxe de mooiste plekjes van dit schitterende, afgelegen gebied.

Bestemming