ontbijttafel met kaiserbroodjes op een snijplank in een catered chalet

Skivakantie in een catered chalet

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. catered-chalets

Chalets met catering service

Verblijf jij tijdens je skivakantie eigenlijk het liefst in een privé chalet, maar heb je geen zin om je druk te maken om het boodschappen doen en koken in de bergen? Dan ben jij helemaal mee met de nieuwe trend; wintersport vieren in een catered chalet. Bij dit type accommodatie zijn vaak het ontbijt, teatime en het diner ingebrepen. Overheerlijke maaltijden worden bezorgd en ook weer opgehaald, zodat jij en je familie of vrienden na het diner direct neerploffen op de bank om op te laden voor de volgende dag in de sneeuw. Je geniet dus van het gemak en luxe van een hotel, terwijl je toch privacy hebt. Weet jij al voor welk catered chalet je dit jaar kiest?

Populaire accommodaties voor jouw skivakantie

Op skivakantie in een catered chalet: ultiem gemak!

Stel je voor: een all inclusive chalet, jouw winterse thuis weg van huis. Een skivakantie in een catered chalet betekent zorgeloos genieten. De heerlijkste maaltijden worden bezorgd bij je chalet zodat je je nooit zorgen hoeft te maken om boodschappen doen of koken. Of je nu met een grote groep of op familievakantie gaat, deze skichalets all inclusive zijn perfect voor wie wil ontspannen na een dag op de piste. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of als beginner de eerste stappen zet in de sneeuw, wintersport met catering maakt alles eenvoudiger.

Catered chalets op de meest bijzondere plekken

In zowel Oostenrijk, Italië als Frankrijk vind je deze pareltjes verscholen in de bergen, vaak pal aan de piste. Beeld je in: ontbijten met uitzicht op de Alpen. En voor wie echt wil baden in luxe zijn er catered chalets met sauna of jacuzzi. Ontdek het gemak van een catered chalet en beleef skivakantie op een compleet nieuw niveau. Als je jouw skivakantie vroeg boekt, profiteer je van vele voordelen zoals scherpe prijzen en ruime keus. Catered chalets zijn razend populair, dus wees er op tijd bij.