Door |Gepubliceerd op: 05/08/2022|3 min leestijd|

Kijk jij tijdens de zomer ook altijd zo uit naar de skivakantie? Vroeg boeken heeft ontzettend veel voordelen. Zo ga je bijvoorbeeld zonder last minute boekingsstress op skivakantie, heb je de meeste keus en de beste deals. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van early booking? Lees dan gauw verder.

Een skivakantie naar jouw wensen

Wat is er nu fijner dan een skivakantie die helemaal bij je past? Bij Sunweb hebben we een ruim assortiment met verschillende soorten accommodaties op wel 200 bestemmingen in de mooiste skigebieden. Droom jij van een skivakantie in een authentiek chalet met open haard? Of juist een luxe hotel met een wellnesscenter waar je na één dag op de piste helemaal tot rust komt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om extra’s toe te voegen, zoals verzekeringen, ski- en snowboardlessen, skimateriaal en nog meer. Maak de keuze die bij jou en je reisgezelschap past en geniet van een onvergetelijke vakantie.

Comfort en luxe in La Plagne

Ga je de pistes ontdekken met je vrienden en zijn jullie op zoek naar comfort? Kies dan bijvoorbeeld voor een 4-sterrenhotel in La Plagne. Résidence CGH Les Granges du Soleil heeft een fantastische ligging in het hart van de skiregio Paradiski, biedt veel comfort en de skiliften zijn op korte loopafstand. De ruime appartementen hebben een luxe inrichting, slapen tot wel 8 personen en hebben een adembenemend uitzicht op de Mont Blanc. Oh, en niet te vergeten, er is een fantastisch wellnesscenter in het appartementencomplex, waar je heerlijk ontspant na een dag op de piste. Heb je al zin om te gaan?

Résidence CGH Les Granges du Soleil

Genieten in de jacuzzi van Résidence CGH Les Granges du Soleil, La Plagne, Frankrijk

Scherpe aanbiedingen : op = op

Door vroeg te boeken profiteer je van scherpe aanbiedingen, zowel in de kleinere als in de populairste skidorpen! Ben je verdwaald tussen alle keuze? Bekijk dan eens La Résidence Chalet des Neige Arolles, gelegen in het hart van Arc 2000 en op slechts 20 meter van de piste! Dit fijne complex  bezit over een biljarttafel en wellnesscenter. Dat belooft een heerlijke skivakantie te worden.

La Résidence Chalet des Neige Arolles

Foto: La Résidence Chalet des Neige Arolles, Les Arcs, Frankrijk

De beste accommodaties

Je accommodatie is natuurlijk net zo belangrijk als de sport zelf. Daarom is het altijd fijn om te verblijven in een comfortabel verblijf met alle faciliteiten die je zoekt. Ruime kamers, een balkon met een mooi uitzicht op de besneeuwde toppen, een gezellige après-ski bar op korte afstand en ga zo maar door… Door vroeg te boeken heb je keuze uit een ruim assortiment en de beste accommodaties.

Ben je op zoek naar iets authentieks of luxe? Bekijk snel eens onze collections Secrets en Excellent.

Skigarantie : Geen sneeuw ? Geen zorgen!

Natuurlijk wil jij skiën in een dik pak sneeuw. Bij Sunweb begrijpen we dat. Daarom krijg je gratis Skigarantie als je voor een bepaalde datum je vakantie boekt. Ligt er geen of niet genoeg sneeuw ? Dan boek je simpelweg je vakantie om naar een andere bestemming waar wel sneeuw ligt. Ben je geïnteresseerd geraakt ? Lees dan snel meer over deze garantie.

Klaar om jouw skivakantie te boeken?

Wil jij ook je skivakantie vroeg boeken en profiteren van al onze voordelen? Of je nu naar de besneeuwde Oostenrijkse bergtoppen gaat, het Zwitserse skigebied Zillertal of vertrekt naar het Franse Val Thorens, bij Sunweb ga je altijd zonder zorgen op skivakantie. Bekijk hier ons hele vroegboekaanbod en lees hier onze tips voor extra’s bij het boeken van je vakantie!

05/08/2022|0 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter