Reisdocumenten

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Reisinfo
  4. Reisdocumenten

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw skivakantie bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Reisdocumenten

 

Strenge controle (bij vliegreizen)

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. De eerste voornaam en achternaam op de tickets dienen gelijk te zijn aan de namen in de paspoorten of op de identiteitskaarten. Op het ticket van gehuwde reizigers dient alléén de eigen (meisjes)naam te staan die ook in het paspoort (of ID-kaart) staat. Als je niet de Belgische nationaliteit heeft, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig heeft. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde jouw eigen verantwoordelijkheid.

Identiteitskaart

In de volgende landen hebt je genoeg aan een Belgische identiteitskaart: Andorra, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland.

Geld

Neem niet teveel cash geld mee. Wat contant geld voor de eerste dagen is voldoende. Op de meeste bestemmingen kan je met een bankkaart prima terecht. Check dit voor de zekerheid (ruim) voordat je weggaat nog even met je bank.