Acties

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Reisinfo
  4. Acties

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op. 

Acties

 

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van Sunweb staan leuke aanbiedingen.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbief.

Skigarantie

Boek nu je skivakantie in sneeuwzekere skigebieden want bij Sunweb ben je altijd verzekerd van verse sneeuw! Niets is zo vervelend als een wintersportvakantie die in duigen valt door een gebrek aan sneeuw. Bij Sunweb begrijpen we dat, en daarom ontvang je bij iedere wintersportvakantie gratis onze Sunweb Skigarantie. Ligt er onvoldoende sneeuw? Dan kan je jouw skivakantie kosteloos omboeken naar een ander gebied of annuleren zonder kosten. Dat zijn de goede zorgen, die je van ons kan verwachten.

Hoe werkt het?

  • Sunweb Skigarantie is geldig op boekingen gemaakt t/m 14 oktober 2019.
  • Sunweb Skigarantie is geldig op boekingen met een verblijf tussen 21 december 2019 en 22 maart 2020. Belangrijk is dat het gehele verblijf in de accommodatie binnen deze periode valt. 
  • De Sunweb Skigarantie is van toepassing op alle skigebieden waarvan het hoogste punt van het skigebied (top hoogste berg) minimaal op 2000 meter ligt.
  • Is tussen 5 en 3 dagen voor je vertrek slechts 1/3 (of minder) van de skiliften open, dan kun je jouw wintersportvakantie kosteloos omboeken.
  • Sunweb controleert of de omboeking mogelijk is en onder de Ski Garantie voorwaarden valt. De eventuele meerkosten zijn voor jouw eigen rekening.
  • Wil je liever annuleren dan vergoedt Sunweb de volledige annuleringskosten.

Is de Skigarantie op jouw wintersportvakantie van toepassing en wil je omboeken of annuleren? Vul dan het online skigarantie formulier in. Sunweb neemt een beroep op skigarantie alleen in behandeling via dit formulier.

Lees hier de uitgebreide voorwaarden van de Sunweb Skigarantie. 

Lastminutes en vroegboek

Wanneer je een reis boekt binnen 4 weken voor vertrek beschouwen wij dit als een last-minute boeking. Een last minute boeking maak je op exact dezelfde manier als een normale online boeking. De factuur met betalingsvoorwaarden ontvangt je binnen 24 uur per e-mail. De betaling dient per direct te gebeuren. Als wij de betaling binnen hebben zullen wij ongeveer een week voor vertrek de tickets toesturen. Boek je binnen een week voor vertrek, dan zullen wij de tickets meteen na ontvangst van de betaling mailen.

Ieder jaar heeft Sunweb tal van vroegboekvoordelen. Wanneer je je vakantie goed op voorhand boekt, kan je genieten van vroegboekkortingen die oplopen tot 25%. Houd onze websites goed in de gaten voor het beste aanbod.

Laagste prijsgarantie

Sunweb is onderdeel van de Sunweb Group en is al jaren de grootste direct seller op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat je rechtstreeks op de website kan boeken en door het sterke verkoopsysteem, slaagt Sunweb erin om de klant steeds de goedkoopste prijs te garanderen. Sunweb gaat echter nog een stapje verder. Indien je bij een andere reisorganisatie een goedkopere prijs vindt, dan passen wij de de prijs op onze website! 

Voorwaarden:
· Klant moet binnen 48 uur na boeken contact met ons opnemen
· Vergelijking kan enkel gemaakt worden met andere Belgische touroperator. De reis moet op het moment van vergelijken ook nog beschikbaar zijn.
· De prijsvergelijking is exclusief verzekeringen
· Het betreft een identieke reis (hotel/kamertype/reisdata/luchthaven/…)
- Het betreft een prijsvergelijking op basis van de prijs voor volwassenen. De garantie geldt niet voor passagiers die genieten van een kinderkorting, korting 3e persoon,...
- Promotiedata en -aanbiedingen (inclusief vroegboekkortingen) vallen niet onder deze garantie. 
- Enkel de prijzen die geldig zijn op de dag van reservatie kunnen worden vergeleken.

 
Hoe kan de garantie worden ingezet? 
De klant moet binnen 48 uur na boeken twee printscreens mailen (1 van onze website en 1 van de website van de concurrent). Deze kan de klant mailen naar info@sunweb.be.