Eigen vervoer

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Reisinfo
  4. Eigen vervoer

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op.

Eigen vervoer

 

Reisduur

Wanneer je met eigen vervoer reist, bedraagt in de meeste gevallen de reisduur 8 dagen en is de aankomst in u accommodatie op zaterdag. Je hebt dan recht op 7 overnachtingen.

Aankomst

Wanneer je verwacht na 18.00 uur in jouw accommodatie aan te komen, ben je verplicht de receptie van jouw geboekte accommodatie hierover te informeren, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. Het telefoonnummer van jouw accommodatie vind je op jouw accommodatievoucher. Sunweb kan nimmer aansprakelijk worden gesteld wanneer je voor een gesloten deur arriveert bij aankomst na 18.00 uur, ook niet wanneer je eventueel bij boeking reeds heeft aangegeven later aan te komen.

Onderweg

De Europese Commissie en de VAB adviseren om in Italië, Frankrijk en Oostenrijk een reflecterend vest te dragen bij pech of een ongeluk. Deze vestjes zijn verplicht voor inwoners en toeristen. Deze vest is op diverse plaatsen te koop en kost circa € 4,95. Het is lichtgewicht en reflecterend en ook het niet in de auto hebben van een veiligheidsvestje kan al een bekeuring opleveren!

Sneeuwkettingen zijn verplicht in de Alpenlanden. Wanneer je via Duitsland naar je wintersportbestemming rijdt ben je verplicht om winterbanden te hebben. Laat je voldoende informeren over het rijden naar de wintersport en ga goed voorbereid op vakantie. Hou er rekening mee dat je in veel Franse skistations voor het parkeren van je auto moet betalen.