Miniski en midweek

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Reisinfo
  4. Miniski en midweek

Algemene reisinformatie

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder de algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op. 

Miniski en Midweek

 

De Mini Ski en Midweek behoren tot onze meest populaire reizen. Wederom hebben wij een mooi aanbod voor je samengesteld.

Miniski

De Mini Ski is dé mogelijkheid om volledig verzorgd een lang weekend op de ski's te staan en optimaal te genieten van de sneeuw, de zon en (voor de liefhebbers!) van een fantastische après-ski.

Je reist per luxe en comfortabele Royal Class bus (naar Val Thorens met een Sleeping Class bus) en vertrekt in de loop van de middag of begin van de avond uit België. De volgende ochtend kom je uitgerust op je bestemming aan. Onze reisleiding heet je welkom en zorgt ervoor dat je direct je skipas ontvangt en de ski's onder kan binden. Als je skimateriaal geboekt heeft, kan je dit direct in of bij je accommodatie ophalen. Na drie dagen skiën of snowboarden vertrekt de bus 's avonds weer naar België. Je komt de volgende ochtend weer op tijd op je uitstapplaats aan.

Er worden miniski's aangeboden met verschillende vertrekdagen naar verschillende bestemmingen:

vertrek donderdag, terugkomst maandag

Frankrijk: Val Thorens, Les Deux Alpes, Châtel, La Plagne, St. Sorlin d’Arves

Oostenrijk: Kaprun, Mayrhofen, Hinterglemm, Finkenberg, Zell am See, Schladming, Maria Alm, Sölden


Midweek

De Midweek reizen zijn een heel aantrekkelijk alternatief voor de normale weekreizen. Voor een veel lagere prijs kan je bij de Midweek al 3 of 5 dagen op de ski's staan! In de loop van de middag of begin van de avond vertrek je per luxe en comfortabele Royal Class bus naar je bestemming om de volgende ochtend al vroeg aan te komen in de sneeuw. Onze reisleiding staat op je te wachten en deelt de skipassen uit. Als je skimateriaal geboekt heeft, kan je dit direct in of bij je accommodatie ophalen. Aan het eind van de middag ontvang je de sleutel van de hotelkamer of het appartement. Nadat je skidagen erop zitten vertrekt de bus 's avonds weer naar België. De volgende ochtend zet de bus je weer bij je uitstapplaats af.

De Midweek reizen bieden we aan met verschillende vertrekdagen, verschillende duren, naar verschillende bestemmingen:

vertrek zaterdag, terugkomst zaterdag

Frankrijk: Val Thorens, Les Deux Alpes, Châtel, La Plagne, St. Sorlin d’Arves

Oostenrijk: Kaprun, Mayrhofen, Hinterglemm,  Finkenberg, Zell am See, Schladming, Maria Alm, Sölden

 

De busreis

Alle Mini Ski en Midweek reizen worden aangeboden inclusief busreis. Let op: bij Sunweb is de reissom al inclusief luxe Royal Class stoel! Je hoeft daarvoor dus geen extra toeslag te betalen.

Het vertrek vanuit België is in de middag/begin van de avond. De bus brengt je snel en veilig naar uw bestemming, waar je 's ochtends aankomst. Op de terugreis vertrek je doorgaans tussen 19.30 en 21.00 uur vanaf je bestemming weer terug naar België, waar je de volgende ochtend vroeg arriveert. Meer informatie betreffende de mogelijke opstapplaatsen, verwachte vertrektijden en aankomsttijden staat vermeld bij de vervoersinfo, die je bij de diverse bestemmingen kan vinden.