Foodpacks

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Reisinfo
  4. Foodpacks

Algemene reisinformatie 

Wintersport boeken bij Sunweb

Bekijk hieronder de algemene reisinformatie - de belangrijkste informatie over het boeken van jouw wintersport bij Sunweb. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze beleidspagina of neem contact op. 

Foodpacks

 

In het merendeel van onze skigebieden is er in de residenties de mogelijkheid om voor een lunchpakket te kiezen. Op de dag van aankomst worden alle lunchpakketten voor de gehele week bij jou aan de residentie bezorgd.

Ontdek alle verschillende foodpacks.

 

 

Enkel accommodatie: er is geen enkele maaltijd inbegrepen.

Ontbijtformule: ontbijt is inbegrepen voor het hele verblijf, vanaf de eerste ochtend na aankomst tot de ochtend van uw vertrek.

Formule halfpension: het ontbijt en avondeten is inbegrepen. Deze formule begint met avondeten de dag van uw aankomst en eindigt met een ontbijt de dag van vertrek.

Formule volledig pension: ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen. De formule start met avondeten op de dag van aankomst en eindigt met ontbijt op de dag van vertrek.

Over het algemeen zijn drankjes buiten de maaltijden niet inbegrepen voor halfpension en volledig pension, behalve als dit uitdrukkelijk vermeld wordt.

Formule all inclusive: ontbijt, lunch en avondeten zijn inbegrepen, net zoals toegang tot de bar en soms ook snacks tijdens de dag. De invulling van de all inclusive formule verschilt van hotel tot hotel. Doorgaans geniet u van de all inclusive formule vanaf het ontvangst van de sleutels tot aan het uitchecken op de dag van vertrek.

Formule ultra all inclusive: er is een extra uitgebreide formule all inclusive die doorgaans start op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek. Bovendien kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan alcohol en een uitgebreid aanbod aan drankjes en snacks.

Sommige hotels hebben ook lunchpakketten voor onderweg die op voorhand besteld moeten worden.

 

 

Als je een specifiek voedingspatroon hebt (vegetarisch, zonder gluten, zonder lactose, etc.) kan je ons dit laten weten en dan zullen wij het hotel contacteren. Echter kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden als de maaltijden niet kunnen worden aangepast.