Kan je niet wachten op skiseizoen 2019/2020?

Blijf op de hoogte van ons aanbod zodra dit online staat! 

Mis je de frisse lucht van de Alpen nu al en droom je alweer weg bij jouw skivakantie in de winter van 2019/2020? Wil jij profiteren van de beste vroegboekacties of ervoor zorgen dat je als eerste kan kiezen uit het grootste aanbod skivakanties? Wij verwachten dat ons eerste aanbod deze lente alweer online staat, nog voordat jij op zonvakantie vertrekt!

ACTIVEER DE ALERT SERVICE 

Weet je al precies welk adresje jij volgende winter weer wilt boeken? Zoek deze dan op op onze website en activeer de Alert Service met de rode knop op de desbetreffende pagina. Zodra de accommodatie weer boekbaar is ontvang je een alert per e-mailSchrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang altijd als eerste de beste deals en scherpste prijzen!

Wanneer je jouw skivakantie vroeg boekt profiteer je van hoge vroegboekkortingen en daarnaast kun je dan nog kiezen uit het gehele aanbod! Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en zodra onze eerste skivakanties voor het skiseizoen 2019/2020 online staan ben jij als eerste op de hoogte.

Mis dit niet!
Beginners

De 1e keer op skivakantie

Als je voor het eerst op skivakantie gaat, is het niet makkelijk om te weten wat je nodig hebt en waar je aan moet denken voor je vertrekt. Lees snel verder voor handige tips!

Gratis skigarantie

Niets zo lastig als een skivakantie zonder sneeuw. Bij Sunweb ontvang je gratis skigarantie. Ligt er niet genoeg sneeuw? Dan kan je je vakantie omboeken of annuleren.

Grote groepen

Organiseer jij een skivakantie met collega's, vrienden of familie? Dat kan best veel werk zijn. De afdeling groepsreizen van Sunweb neemt dat werk graag voor je uit handen!

Skipas altijd inclusief

Wij vinden het belangrijk dat jouw skivakantie zo zorgeloos mogelijk is. Daarom zijn al onze vakanties inclusief skipas, zodat je meteen de piste op kan!