1. Home
  2. Skivakantie
  3. Oostenrijk
  4. Zillertal
  5. Zillertal Arena
  6. Gerlos
Gerlos

Wintersport in Gerlos skigebied

Algemene informatie

Sneeuwzeker Gerlos in skigebied Zillertal Arena

Gerlos is een heerlijke bestemming voor een welverdiende skivakantie in Oostenrijk. Gerlos is één van de hoogst gelegen plaatsen in het skigebied Zillertal Arena en heeft een legendarische après-ski. 2.500 meter hoogte is er geen uitzondering, waardoor het een erg sneeuwzeker gebied is. Tel daar de 143 kilometer aan pistes en meer dan 50 skiliften bij op en je weet dat je een geweldige skivakantie tegemoet gaat. Maak elke dag een andere tocht van dorp naar dorp en stop onderweg bij één van de hutjes op de piste voor een lekkere lunch en een drankje om op te warmen. Over een wintersportvakantie in Gerlos hoef je geen twee keer na te denken. Wanneer ga jij? 

Hét dorp voor een geweldig skivakantie 

In Gerlos komen doorwinterde wintersporters helemaal aan hun trekken. Variatie op de piste en een bruisende sfeer in het dorp is voor veel skiërs de ideale combinatie voor een geslaagde skivakantie. En het mooie is: boek je een skireis naar Gerlos bij Sunweb, dan is een skipas voor het hele Zillertal inbegrepen, inclusief Hochzillertal en Zillertal 3000. De verschillende skigebieden zijn goed te bereiken per bus. Met meer dan 500 kilometer aan pistes, kun je elke dag een andere route pakken. In de buurt van Gerlos vind je vooral rode en blauwe pistes, maar ook twee funparks voor waaghalzen op snowboards. Bewonder je liever in een rustiger tempo de prachtige Oostenrijkse natuur? Op de 52 kilometer aan geprepareerde loipes heb je als langlaufer genoeg te ontdekken. In Gerlos vind je tal van hotels en appartementen om je op te laden voor een nieuwe dag in de sneeuw. Ook last minute! Waar check jij in deze winter? 

Ideaal weer voor een heerlijke skivakantie en après-ski

In de omgeving van Gerlos ligt dankzij de hoogte vaak een mooi pak sneeuw. Inclusief Tiefschnee, dus er zijn volop mogelijkheden om off-piste te skiën. Voor de tijd van je leven op je skilatten kom je dus niks tekort. Wil je ook andere winterse activiteiten ondernemen? Dat kan. Ga rodelen op de Hainzenberg of droom weg bij fantastische vergezichten tijdens het parapenten, maak een stevige wandeling naar het stuwmeer of eet je buikje vol tijdens een barbecue in de sneeuw. Ook legendarisch in Gerlos is de après-ski. In veel van deze uitgaansgelegenheden treden er regelmatig artiesten en dj’s op. De beentjes uitslaan is dus zeker ook een optie! Ga je mee naar Gerlos voor een vrolijke sneeuwvakantie?

Pistes

11Km
89Km
43Km
0Km
Totaal 143Km

Liften

11

21

20

Hoogte

2500m
529m

Gletsjer

0

Loipe

52Km

Funpark

2

Zillertal Arena

Pistes

102Km
436Km
251Km
33Km
Totaal 822Km

Liften

63

108

143

Hoogte

3250m
558m

Gletsjer

1

Loipe

151Km

Funpark

13

Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal