Jouw skivakantie, financieel gedekt

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Financiele bescherming

Volledige financiële bescherming

Zekerheid dat jouw skivakantie financieel gedekt is.

Als online Touroperator begrijpt Sunweb jouw behoefte aan financiële zekerheid over jouw vakantie, juist in deze tijden. Daarom laten we je zelf jouw pakketreis samenstellen en personaliseren om aan jouw behoeften te voldoen. Je kan kiezen voor een busreis, of om zelf te rijden. Daarnaast kies je welke dag je het liefst aankomt, en hoelang je wil blijven. Twee elementen van je pakketreis zijn bij Sunweb sowieso gegarandeerd: 

✔ Je skipas is altijd inbegrepen
✔Je bent financieel gedekt.

Om onze klanten deze zekerheid te kunnen bieden zijn wij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee kunnen wij garanderen dat je jouw vooruitbetaalde reisgeld niet kwijt bent, zelfs wanneer wij de vakantie niet meer kunnen leveren. Daarnaast garanderen wij Repatriëringsgarantie wanneer jij met de bus op skivakantie gaat en dus een busreis als onderdeel van je pakketreis hebt geboekt.

Daarnaast is Sunweb aangesloten bij de ABTO. (Association of Belgian Touroperators) Dit biedt de consumenten van Sunweb zekerheid en kwaliteit, garanties die niet altijd geboden worden bij zelf georganiseerde reizen. Daarnaast zijn alle leden verzekerd tegen financieel onvermogen. Bij een faillissement zullen de gevolgen voor de consument daardoor beperkt worden.

Wil je meer weten over de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), ABTO of een van onze andere keurmerken? Klik hier voor meer informatie.

Boek onbezorgd je vakantie

  • Pakketreizen financieel gedekt door de SGR
  • Altijd veilig thuis met onze Repatriëringsgarantie
  • Kwaliteitsgarantie met ABTO keurmerk