Verzekerd van repatriëring

Sunweb zorgt altijd dat je veilig thuis geraakt!

Nog een voordeel van een pakketreis bij Sunweb: onze repatriëringsgarantie

De veiligheid van onze klanten is altijd onze hoogste prioriteit. Wij willen dat je in alle rust kan genieten van een welverdiende vakantie. Daarom bieden wij een repatriëringsgarantie bij elke reis die met bus of vliegtuig wordt geboekt.   

Met de uitbraak van het coronavirus werden vele vakanties onderbroken of zelfs geannuleerd. Als je op dat moment op een van onze vakantiebestemmingen verbleef en je had en reispakket met bus of vliegtuig geboekt, hebben wij er altijd eerst voor gezorgd dat jij en jouw gezelschap veilig terug thuis geraakten, zonder extra kosten. Wanneer je een Sunweb vakantie boekt inclusief vervoer beloven we dat we je altijd veilig thuis zullen brengen als de situatie op je bestemming onverwachts zou omslaan. Bijvoorbeeld, je boekt een vakantie en tijdens je verblijf wisselt het reisadvies van je bestemming van positief naar negatief. Of er is plots een nieuwe uitbraak op je bestemming, dan zorgt Sunweb dat je zo snel mogelijk weer veilig thuis geraakt, ten alle tijden! 

Hoe werkt het?

Samen met de klant en de reisleiding ter plaatse overleggen we de aanpak voor elke bestemming specifiek. Als een spoedige terugkeer de beste optie is zetten we meteen alles in werking.  Of misschien is het nog wel perfect mogelijk om je vakantie verder te zetten? Ongeacht je situatie staat Sunweb altijd voor je klaar zodat je vakantie in alle veiligheid kan verlopen. Klik hier om de voorwaarden te bekijken. 

  • Wij brengen je veilig & wel thuis
  • Financieel beschermd
  • Prijsgarantie
  • Jouw veiligheid = onze prioriteit!
  1. Home
  2. Skivakantie
  3. verzekerd-van-repatriering

Onze vakantie checklist voor je vertrekt

We doen ons uiterste best om je reis zo veilig mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we een 'vakantie checklist' opgesteld. We volgen altijd de lokale en internationale adviezen, alsook de toegepaste veiligheidsmaatregelen. We willen dat je vol vertrouwen aan je reis kan beginnen en zo optimaal kunt genieten van je vakantie. Voor je vertrekt kijken we altijd of je bestemming voldoet aan onze veiligheidsvoorwaarden. Indien dit positief beoordeeld wordt kan je er van op aan dat je met een gerust hart kan vertrekken. Is er toch niet voldoende zekerheid over je bestemming dan nemen we contact met je op om samen naar een alternatief te zoeken.