Last Minutes Turkije

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last Minutes
  4. Turkije

Last Minute Turkije

Genieten van een ontspannen vakantie in Turkije 

Wil jij zo snel mogelijk genieten van de Turkse zon? Met een last minute naar Turkije lig je binnen de kortste keren aan een van de schitterende zandstranden. Wie wil dat nou niet? Tijdens een zonvakantie naar Turkije staan de schitterende zandstranden, rijke cultuur en gemoedelijke bevolking centraal. Meer weten? Bekijk alle belangrijke reisinformatie voordat je gaat genieten van jouw zonvakantie inTurkije.

Het hoeft je hier aan niets te ontbreken, want er zijn all inclusive hotels in alle soorten en maten. Van de Turkse Riviera met haar ongerepte natuur en grote bijzondere baaien tot de tropische Egeïsche Kust met haar levendige stranden en traditionele dorpjes: er is voor een ieder wat wils! Deze regio’s hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. In alle streken zitten schitterende bazaars waar je heel goed kunt winkelen, om daarna heerlijk te ontspannen op een gezellig terras.

  • Rijke cultuur
  • Kleurrijke bazaars
  • Schitterende zandstranden

Alle Last minutes in Turkije

Waarom Turkije?

Met Sunweb boek je een vakantie naar de populaire Turkse Rivièra of naar de prachtige Egeïsche Kust, die onder te verdelen valt tussen de Zuid-Egeïsche Kust en de Noord-Egeïsche kust. De Turkse Rivièra staat bekend om haar prachtige stranden en fantastische klimaat. De Egeïsche Kust is een gezellige vakantiebestemming met een adembenemend landschap. De Zuid-Egeïsche kust is perfect voor watersportliefhebbers, terwijl de Noord-Egeïsche kust rijk is aan geschiedenis en daarom een goede match is voor mensen die graag cultuur opsnuiven. Wil jij nog meer last minutes ontdekken? Check dan hier onze andere bestemmingen. 


 

Turkse Rivièra

Een helderblauwe zee en indrukwekkende stadjes.

Egeïsche kust

Tropische vegetatie, stranden en mooie baaien.

Klassieke kust

De perfecte combinatie tussen historie, schitterende landschappen en zon, zee en strand.