Last Minutes Egypte

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last Minutes
  4. Egypte

Last Minute naar Egypte

Combineer strand en cultuur met een prachtige onderwaterwereld

Heb jij zin in een combinatie van strand en cultuur? Dan is een last minute met Sunweb naar Egypte perfect voor jou. Wat dacht je van het mooie Marsa Alam of prachtige badplaatsen aan de Rode Zee zoals Hurghada of El Gouna? Meer weten? Bekijk alle belangrijke reisinformatie voordat je gaat genieten van jouw zonvakantie in Egypte.

Egypte is het land van de piramides en authentieke dorpen en heeft een fantastisch klimaat! De eindeloze zandstranden van dit populaire vakantieland zijn perfect om te ontspannen. De populaire Rode Zee leent zich ook om de betoverende onderwaterwereld van Egypte beter te leren kennen en te duiken tussen de mooiste koraalriffen ter wereld. Boek nu en wees verzekerd van een heerlijke vakantie. 

  • Betoverende onderwaterwereld 
  • Maak kennis met sisha
  • Eindeloze zandstranden

Alle last minutes in Egypte

Last Minute Marsa Alam

Verken de ruige woestijn landschappen en de prachtige huisriffen.  

Last Minute Hurghada

Geniet van het gezellige centrum, de schitterende stranden en de Egyptische cultuur.

Last Minute El Gouna

Dé parel van de Rode Zee met de meest luxe vakantieresorts

Last Minute naar Egypte

Het land van de piramides, kamelen en prachtige stranden

Een last minute in Egypte brengt je onder andere naar de beroemdste piramide van het land, de Cheops in Gizeh. De 146 meter hoge piramide is imposant en erg indrukwekkend om te zien. Dit wereldwonder is zeker een bezoekje waard. Daarnaast is het leuk om kennis te maken met de sisha. Dit is een Egyptische handgemaakte waterpijp die al eeuwen traditie is binnen Egyptische kringen.

Prachtige onderwaterwereld

Snorkelen & duiken in Egypte is een onvergetelijke ervaring. De koraalriffen en de onderwaterwereld zijn er onbeschrijflijk mooi. Alsof je je in een scène van Finding Nemo bevindt.

Goedkope last minutes in Egypte

Ben je op zoek naar een last minute aanbieding in Egypte? Dan ben je bij Sunweb aan het juiste adres! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod en kies jouw perfecte vakantie uit.Op zoek naar een andere bestemming? Bekijk al onze last minutes op de algemene last minute pagina.