Last minute Spanje

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last Minutes
  4. Spanje

Last minute Spanje

Zin in een last minute vakantie in het prachtige Spanje?

Spanje is al jaren de favoriete vakantiebestemming van veel Vlaamse vakantiegangers. Alleen al de schitterende stranden, adembenemende binnenlanden en pittoreske dorpjes trekken jaarlijks veel toeristen.         

 

Sunweb biedt geweldige bestemmingen aan als Costa del Sol en Costa Blanca. Wil je graag in de winter genieten van een portie vitamine D? Dan zijn de Canarische Eilanden, zoals Tenerife, Gran Canaria en La Palma, ideaal voor een zonnige break! 

 

  • Schitterende stranden
  • Adembenemend binnenland
  • Pittoreske dorpjes

Alle last minutes in Spanje

Waarom last minute Spanje?

Een aangenaam klimaat, schitterende stranden en prachtige eilanden zorgen voor een vakantie die je niet snel zal vergeten. Geniet van de meest indrukwekkende locaties, zelfs tot in de late uurtjes.

Relaxen in Spanje

Een groot deel van de bruisende badplaatsen in Spanje kan je te voet ontdekken dankzij de vele uitgestrekte dijken. Daarnaast heeft Spanje prachtige steden die zeker een bezoek waard zijn. Denk aan de hoofdstad Madrid of wereldstad Barcelona. Alleen al voor het typisch Spaanse eten moet je snel op vakantie naar Spanje! Spanje telt ongeveer 13.000 tapasbars, verspreid over het hele land, dus geniet zeker van patatas bravas, albondigas, een lekkere paëlla en zoveel meer. Met een last minute naar Spanje ben je binnen een oogwenk op de plaats van bestemming en begint jouw vakantie direct.

Last minute vakantie Spanje

Wil jij Spanje ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Spanje en profiteer van de scherpe last minute prijzen! Wil je naar een ander land? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina.

Canarische eilanden

Deze eilandengroep biedt een grote diversiteit. Er zit voor iedereen wel wat tussen. 

Costa Brava

Levendige badplaatsen en adembenemende binnenlanden staan centraal.

Costa del Sol

Het betoverende binnenland en de indrukwekkende jachthavens zijn de trekpleisters van deze prachtige regio.