Geldteruggarantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Geld-terug-garantie

Geldteruggarantie

Geld terug in het geval van negatief reisadvies door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan. Deze garantie is ook geldig voor skivakanties.

Bij Sunweb garanderen we je geld terug, zelfs als het binnen de reisbranche wettelijk is toegestaan om alternatieven aan te bieden, zoals vouchers. Boek met vertrouwen in de wetenschap dat je in aanmerking komt voor onze geld-terug-garantie als:

  • Het reisadvies voor je bestemming code rood of oranje is binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19.
  • Als er een quarantaineverplichting is.
  • Als je vakantie is geboekt met een voucher (exclusief groepen van meer dan 15 personen).
  • Dit geldt ook voor last minute vakanties geboekt binnen twee weken voor vertrek.
Met onze geld-terug-garantie, zelfs als je je vakantie boekt terwijl het huidige reisadvies code rood of oranje is, krijg je je betaling binnen twee weken na annulering van je reis teruggestort. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt

 

Voorbeelden:
• Voor jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek een negatief reisadvies afgegeven. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming twee weken voor vertrek nog steeds een negatief reisadvies heeft.
• Vertrek je op 14 december en er wordt twee weken voor vertrek een negatief reisadvies afgegeven op jouw geboekte vakantiebestemming? Dan geldt de geldteruggarantie niet. Deze is enkel voor vakanties met vertrek vanaf 15 december.

Waarom vanaf nu de geldteruggarantie?

- 24 september 2020 -

De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen we voor alle nieuwe boekingen met vertrek vanaf 15 december 2020 de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze partners.