1. Home
  2. Vakantie
  3. Extras
  4. Visum
  5. Egypte
Visum Egypte
Er zijn 3 manieren om het visum van Egypte aan te schaffen: 

1. Direct bij het boeken kun je in de boekingstappen het visum bijboeken voor 28,- euro per persoon. Je ontvangt dan bij jouw reisbescheiden 1 week voor vertrek een voucher voor het visum. Je geeft deze voucher af bij onze lokale vertegenwoordiger op de luchthaven in Egypte, die vervolgens het visum afgeeft. Na het boeken kun je het visum altijd nog bijboeken via Mijn Sunweb.

2. Bij aankomst op het vliegveld word je opgehaald door een medewerker van onze plaatselijke vertegenwoordiger. Als extra service verzorgt deze persoon ook het visum voor 28 USD per persoon. Dit bedrag betaal je in Euro’s. Maak je hiervan gebruik, dan kun je in een speciale rij gaan staan. Daardoor hoef je niet lang te wachten op het visum. 

3. Je kunt er ook zelf voor kiezen om het visum op te halen bij de normale balies. Je betaalt dan 25 USD per persoon. Dit raden wij echter niet aan. Dit omdat de wachttijd kan oplopen tot 1 uur en je hierdoor de kans loopt om de transfer te missen. 

Let op! Het visum dat je aanschaft in de boekingstappen of op de luchthaven van bestemming is alleen geldig voor reizen van 30 dagen of korter. Ga je langer op vakantie naar Egypte? Dan is het belangrijk dat je zelf het langerverblijf visum aanvraagt en betaalt bij de ambassade van Egypte. 

Indien je reist met je identiteitskaart (alleen toegestaan bij reizen korter dan 1 maand), dien je voor het visum bij binnenkomst ook 2 pasfoto's mee te nemen.