Wintersport in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Ga terug
Destination image
Pistes
10 Km
35 Km
30 Km
0 Km
75 Km
Totaal
Liften
5
4
10
Hoogte
2150m
820m
Gletsjer
0
Loipe
45Km
Funpark
1
Bekijk alle accommodaties in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Algemene informatie

Het skigebied van Neukirchen en Bramberg bevindt zich op de Wildkogel en de Frühmesserberg. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over het Salzachtal tussen de Gerlospas en Zell am See. De Wildkogel Ski-Arena hoort bij het Nationale Park Hohe Tauern, het grootste beschermde natuurgebied van Oostenrijk.

Door de hoogte van het skigebied is het een erg sneeuwzekere wintersportbestemming die zowel aan beginners als gevorderden ideale pistes biedt. Zeer actieve wintersporters kunnen zich uitleven op de lange afdalingen en ook de pittige Tiefschneeroutes zijn de moeite waard.

Bij de Week- en Midweekreizen naar Neukirchen zit de Zillertaler Super Skipas (incl. gletsjer) bij de reissom ingebegrepen. Indien u een reis boekt naar Bramberg kunt u de skipas zelf ter plaatse regelen en is deze niet inbegrepen in de reissom. Hiermee kunt u skiën of boarden in de Ski-Arena Wildkogel, maar ook in de gebieden van het Zillertal zoals bijvoorbeeld de Zillertal Arena, Mayrhofen en Fügen. Met de skibus zijn deze dorpen gemakkelijk te bereiken. Bij de Mini Ski zit een skipas voor Ski-Arena Wildkogel ingegrepen. De skipas krijgt u op een keycard, waarvoor u een borg betaalt van circa € 2,-.
Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Overige
Jonge families
Bekijk alle accommodaties in Ski-Arena Wildkogel / Neukirchen & Bramberg
Naar boven