Wintersport in Olympiaregion Seefeld

Ga terug
Destination image
Pistes
1 Km
6 Km
16 Km
0 Km
23 Km
Totaal
Liften
3
4
18
Hoogte
2064m
1200m
Gletsjer
0
Loipe
0Km
Funpark
1
Bekijk alle accommodaties in Olympiaregion Seefeld

Algemene informatie

Seefeld bestaat uit drie verschillende gedeeltes; de Geigenbühel, direct in het centrum, voor de beginners, de Rosshütte en de Geschwandtkopf voor de gevorderde skiër. De belangrijkste reden voor de bekendheid van Seefeld, zijn de Olympische Winterspelen van 1964 en 1976.

Snowboarders kunnen hun kunsten vertonen in het funpark bij de Rosshütte waar ook een rodelbaan is. Voor langlaufers zijn Seefeld en Leutasch een waar paradijs. De regio heeft maar liefst 266 kilometer dubbel gespoorde langlaufloipes die door het beboste landschap op een hoogte tussen de 1200 en 1350 meter gaan en dit worden er steeds meer. Ook zijn er wel vele kilometers aan wandelpaden.

In het gebied zorgen een aantal sneeuwkanonnen voor een goede sneeuwzekerheid. Seefeld is hierdoor de ideale plek voor een allround wintervakantie. Naast skiën en genieten van de omgeving tijdens het wandelen en langlaufen zijn er veel andere activiteiten te ondernemen zoals curling en snowraften. Met de Happy Ski Card kunt u terecht in de liften van Seefeld, Mittenwald, Garmisch, Grainau, Ehrwald, Heiterwang, Berwang, Lermoos, Biberwier en Bichlbach.
Lees verder Minder informatie
Populaire bestemmingen in Olympiaregion Seefeld
Bekijk alle accommodaties in Olympiaregion Seefeld
Naar boven