Ontdek Frankrijk

#ExploreFrance

  1. Home
  2. Skivakantie
  3. Ontdek frankrijk

Ontdek het beste van de Franse Alpen

Echt de meest authentieke ski-ervaring

Ontdek de sneeuwzekere skigebieden van Frankrijk in een van de charmante traditionele Franse dorpjes in de Savoie en Isère. Profiteer ervan om samen quality time door te brengen in je authentieke thuis weg van huis. En vergeet niet volop te genieten van de heerlijke lokale Franse keuken. Begin je dag op het gemakje danzij de luxe van een verblijf op de piste en verken de grootste skigebieden.

Waarom Frankrijk

Onvergetelijke skivakanties

  • Goede prijs-kwaliteit
  • Geweldig voor families
  • Ontdek de schattige dorpjes
  • Grote verbonden skigebieden

Le Grand Massif

Ontdek in het hart van de Franse Alpen Le Grand Massif. Verken de 5 verbonden skigebieden in de Haute-Savoie en geniet van het adembenemend uitzicht over de Mont Blanc.

Les 3 Vallées

Les Trois Vallées is een must voor elke skiliefhebber. Het is het grootste verbonden skigebied ter wereld en het hoogste resort in Europa. Hier kan je zeker zijn van sneeuw!

Les Portes du Soleil

Waag je op de 600 km piste in Les Portes du Soleil. Gelegen op de Frans-Zwitserse grens heeft het gebied een enorme diversiteit in pistes: van groene pistes tot off-piste paden.

Le Grand Domaine

Het pittoreske skigebied Le Grand Domaine bestaat uit drie skigebieden die allemaal fantastisch hooggelegen zijn. Ontdek prachtige met bomen omzoomde afdalingen en een speciaal beginnersgebied.

Ontdek het aanbod in Frankrijk: