Ga terug

Wintersport in  Arabba

Destination image
Pistes
41 Km
148 Km
102 Km
0 Km
291 Km
Totaal
Liften
23
55
37
Hoogte
2958m
1150m
Gletsjer
0
Loipe
38Km
Funpark
4
Bekijk alle accommodaties in Arabba

Algemene informatie

Arabba ligt op zo'n 1600 meter hoogte in de Dolomieten in de provincie Belluno. De plaats ligt aan de voet van de Passo Pordoi en Passo Campolongo. Het gebied is ideaal voor de gevorderde wintersporter, omdat het een directe aansluiting heeft met de Sella Ronda en er zijn veel uitdagende rode en zwarte pistes in de omgeving.

Vanuit het dorp gaan verschillende liften drie kanten op. Aan de ene kant van het dorp vertrekt de lift welke direct aansluiting geeft op de Sella Ronda. Over doorgaans rode en zwarte pistes kunt u deze Sella Ronda route kiezen richting Canazei en Selva in het Val Gardena gebied. Vanaf het eindpunt van dezelfde lift kunt u over redelijk eenvoudige blauwe pistes via de zonnige Passo Campolongo richting Corvara skiën. Vanaf de andere kant van Arabba vertrekken de liften naar de Porta Vescovo en de Marmolada gletsjer.

Heeft u na het skiën of snowboarden nog energie over? Dan kunt u zich uitleven op de ijsbaan of een snowscooter huren! Arabba is een perfect skigebied met veel variatie.

Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Koppels
Overige
Bekijk alle accommodaties in Arabba
Naar boven