1. Home
  2. Vakantie
  3. The Three Corners

The Three Corners, Belgische gastvrijheid in Egypte 

Voel je thuis in deze prachtige hotels

In 1987 richtte de Belgische Frans Lambrecht het eerste The Three Corners hotel op. Inmiddels zijn The Three Corners hotels een begrip in Egypte. De vriendelijkheid, de goede kwaliteit van de restaurants, en de ontzettend mooie ligging zorgen keer op keer voor memorabele vakantie-ervaringen.
 

Ooit een ijssalon, nu een hotelketen  

In 1987 gaf Frans Lambrecht zijn drie zoons de opdracht om iets te bouwen en zo te profiteren van het toerisme in Hurghada. Ze besloten een ijsmachine te kopen, en openden daarmee de eerste ijssalon aan de Rode Zee. De voorspelling dat het toerisme sterk zou groeien was juist, maar zouden ze ook hebben verwacht dat ze met deze ijssalon aan de wieg zouden staan van een succesvolle hotelketen?


Tegenwoordig zijn er bij Sunweb 7 The Three Corners hotels te boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor heerlijk rustige wellnessfaciliteiten of voor verbazingwekkende aquaparken. In het 'Adults Only' hotel kun je samen ontspannen in een rustgevende sfeer. Één ding is zeker, in ieder hotel voel je de warme gastvrijheid, en kun je genieten van de lekkerste gerechten. 

Bekijk alle The Three Corners hotels