The Three Corners Hotels & Resorts

  1. Home
  2. Vakantie
  3. The Three Corners

The Three Corners, Belgische gastvrijheid in Egypte 

Voel je thuis in deze prachtige hotels

The Three Corners Hotels & Resorts zijn een begrip in Egypte. In 1987 werd het eerste Three Corners hotel opgericht door de Belgische Frans Lambrecht. En dat bleek een succes, want tot op heden is de hotelketen razend populair onder Belgische en Nederlandse vakantiegangers. Je vindt de hotels van topkwaliteit op de mooiste plekken in El GounaMarsa Alam en Hurghada.

Wil jij echt ontspannen tijdens je familievakantie? Geniet dan van het all inclusive concept. Ook het uitgebreide activiteitenprogramma, de ruime kamers en de vele faciliteiten zorgen elke keer voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. De hotelketen is nu eigendom van drie Belgische broers en staat bekend om haar uitmuntende gastvrijheid. Het huiselijke gevoel vind je terug in alle hotels en er is Nederlandstalig en Franstalig personeel. Ook kun je hier genieten van echte friet mét en dat is uniek in dit stukje van de wereld. Je voelt je dus meteen thuis bij The Three Corners. 

Inmiddels zijn er 7 Three Corners Hotels & Resorts te boeken bij Sunweb. Zo kun je kiezen voor hotels met waanzinnige zwembaden of luxe wellnessfaciliteiten. Samen ontspannen in een rustige omgeving kan in het adults only hotel. Kortom, jouw ideale vakantie begint bij de Three Corners.

Waarom The Three Corners?

  • All inclusive hotels direct aan zee
  • Uitstekende service en gastvrijheid met een lach
  • Uitgebreide faciliteiten & entertainmentprogramma

Vind jouw ideale The Three Corners hotel