Last minute Lanzarote

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last Minutes
  4. Spanje
  5. Lanzarote

Last Minute Lanzarote

Toe aan een Last Minute naar Lanzarote?

Lanzarote is het oostelijke eiland van de Canarische archipel. Het is al jaren een favoriete bestemming onder Nederlanders, die het hele jaar door willen genieten van het heerlijke weer. De badplaatsen Puerto del CarmenPlaya Blanca en Costa Teguise hebben mooie stranden en zijn de leukste locaties om te verblijven tijdens een last minute naar Lanzarote. 
 
De schilder César Manrique heeft ervoor gezorgd dat op het eiland alleen maar witte laagbouw te vinden is. Aan de zuidkant vind je de grootste en mooiste stranden van Lanzarote, maar als je een auto huurt ontdek je dat er nog veel meer kleinere strandjes zijn die de moeite waard zijn. Een bezoek aan het nationale park Timanfaya kan zeker niet ontbreken tijdens een vakantie op Lanzarote.  Wil jij Lanzarote zelf ontdekken? Boek dan nu een last minute naar Lanzarote bij Sunweb en profiteer van onze aanbiedingen. 

Alle last minutes op Lanzarote

Waarom last minute Lanzarote?

Een fijn klimaat, waanzinnige natuur en prachtige stranden. Lanzarote heeft alle ingrediënten om een veelzijdige vakantie te beleven! Trek je terug op een van de afgelegen strandjes en flaneer ’s avonds op een van de gezellige boulevards die Lanzarote rijk is. Andere last minutes bekijken? Neem dan eens een kijkje op onze algemene last minute pagina