#creatingmemories

Deel jij jouw herinnering met ons?

Deel jouw foto met ons!

Gebruik #Creatingmemories en #Sunweb en maak kans op een reischeque ter waarde va €100!

#creatingmemories

Deel jouw mooiste vakantiefoto's met ons en win! 

Tijdens je vakantie maak je de mooiste herinneringen. Dat heerlijke vakantiegevoel wil je het liefst zo lang mogelijk vasthouden. Gelukkig hebben we altijd de foto's nog!

Bij Sunweb vinden we dat onze gasten het beste het vakantiegevoel vertegenwoordigen.Jouw vakantieherinneringen, vastgelegd in een foto, zijn geweldig om te zien. Deel ze met ons door de hashtags #Creatingmemories en #Sunweb te gebruiken en maak kans op een reischeque ter waarde van €100

Als jij terugkijkt naar een mooie vakantiefoto, ga jij dan ook helemaal terug in het moment? Je herinnert je weer de warmte van de zon op je huid, dat lekkere zeebriesje en het geluid van de bewegende palmbomen... 

 

Zo maak jij kans op €100 korting!

1. Deel jouw beste vakantiefoto op Instagram met de hashtags #Creatingmemories en #Sunweb

2. Uit alle inzendingen wordt een winnaar gekozen

3. De winnende foto wordt uitgekozen op basis van uitstraling en uniekheid, hij moet echt het vakantiegevoel vertegenwoordigen

4. De winnaar wordt genoemd op Instagram en ontvangt een kortingsvoucher ter waarde van €100 euro, te gebruiken voor zijn of haar volgende vakantie!

     

 

Als je deelneemt aan de actie is het mogelijk dat je foto gebruikt wordt op alle Sunweb media uitingen. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Een greep uit alle inzendingen!

#creatingmemories

 

Actievoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op promotieacties die door Sunweb georganiseerd en gepubliceerd worden op alle Sunweb media uitingen.

Deze promotieactie is geldig vanaf 21/12/2021 en heeft geen einddatum.

Door deel te nemen aan deze actie maak je kans op €100 korting op je volgende vakantie

Door deel te nemen aan deze actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze deelnamevoorwaarden.

De foto's worden uitgekozen op basis van kwaliteit en uniekheid.

Deelnemers gaan ermee akkoord dat hun foto kan worden gedeeld op alle Sunweb media uitingen.

Deelnemers gaan ermee akkoord dat zij genoemd kunnen worden op Facebook en Instagram.

Vragen of opmerkingen m.b.t. Deze actie worden alleen behandeld mits deze gesteld worden via een privébericht op Facebook en/of Instagram. 

Gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelnameregistratie, voor communicatie m.b.t. deze actie en andere promoties van Sunweb, tenzij anders aangegeven in deze voorwaarden.

Instagram en ingeschakelde hulppersonen en/of derden door Sunweb zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan deze promotieactie.

Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Sunweb.

Deze promotieactie wordt op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of begeleid door Instagram.

Bij 18 jaar en jonger heeft een wettelijk vertegenwoordiger toestemming gegeven of kennis genomen van de voorwaarden.