Sunweb vouchers

Vakantie-tegoed

  1. Home
  2. Sunweb vouchers

Voorwaarden Sunweb voucher  

Wat is een Sunweb voucher?
Je hebt bij Sunweb Group GmbH (hierna: ‘Sunweb Group’) een pakketreis geboekt. Omdat jouw reis eerder is afgebroken wegens onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het coronavirus ontvang je nu een voucher om de ‘niet genoten vakantiedagen’ te compenseren. Deze voucher kun je gebruiken als korting bij het boeken van een nieuwe vakantie bij Sunweb Group. 

Wie kan deze voucher gebruiken?
De voucher is toegekend aan de hoofdboeker van de pakketreis. Alleen de hoofdboeker van de reis kan de voucher inwisselen.  De hoofdboeker is de persoon die de boeking heeft gemaakt. Dit is een persoonlijk tegoed en kan uitsluitend na overeenstemming met Sunweb Group aan een ander worden overgedragen of verhandeld. 

Welke vakanties kan ik met deze voucher reserveren?
Deze voucher geeft recht op korting bij het boeken van elke pakketreis die wordt aangeboden door één van de vakantiemerken van Sunweb Group.  Deze voucher is niet te gebruiken voor het boeken van diensten op de plaats van bestemming.  

Tot wanneer is deze voucher geldig?
Deze voucher is uitgegeven per 1 mei 2020 en heeft een geldigheidsduur van maximaal één (1) jaar na datum van deze uitgifte. Dit wil zeggen dat je uiterlijk 30 april 2021 een vakantie moet reserveren met een vertrekdatum naar keuze.  De vertrekdatum mag ook na 30 april plaats vinden, het is de boekingsdatum die een geldigheid heeft van 1 jaar.

Wat is de voucher waard?
De waarde is gelijk aan het bedrag dat aan jou is bevestigd voor jouw niet genoten reisdagen. De waarde is niet uitkeerbaar in contant geld, ook niet gedeeltelijk. 

Hoe zit het met een nieuwe reis? 
1. Je boekt een nieuwe vakantie op een website van Sunweb Group
2. Je vult je gegevens in op de speciale voucher pagina van Sunweb Group
3. Wij controleren je voucher en verwerken deze op je nieuwe boeking. Je ontvangt een aangepaste factuur, waarop de voucherwaarde op de reissom in mindering is gebracht. Eventuele betalingsherinneringen tot die tijd kun je als niet verzonden beschouwen.

In het onverhoopte geval dat jouw nieuw geboekte reis ook wordt geannuleerd, en je daarbij recht hebt op uitbetaling, zal Sunweb Group dit bedrag opnieuw toewijzen via een voucher. Op jouw nieuwe boeking zijn de reguliere Sunweb Algemene voorwaarden en ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing. Hiermee ga je akkoord bij het maken van de nieuwe boeking. 

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.  
 

FAQ zonvakanties

Alle veelgestelde vragen over het coronavirus.

FAQ skivakanties

Alle veelgestelde vragen over het coronavirus.