Hotel Vier Jahreszeiten Hahnenklee

Hotel Vier Jahreszeiten Hahnenklee

In deze prachtige omgeving vindt u Hotel Vier Jahreszeiten. Rust, sport en ontspanning staat hier centraal. Aan wintersport geen gebrek. De skipiste en lift ligt al op circa 50 meter afstand vanwaar u een aantal leuke afdalingen kunt maken. Na een heerlijke dag in de frisse berglucht keert u terug naar uw comfortabele kamer, waarna u gebruik kunt maken van het wellnesscenter/spa.
Lees verder Hotel Vier Jahreszeiten Hahnenklee Minder informatie Hotel Vier Jahreszeiten Hahnenklee
  • Vlakbij piste
  • Familie hotel
  • Welnnesscenter/spa

Op dit moment zijn er geen kamertypes beschikbaar

Goslar-Hahnenklee

Goslar-Hanhnenklee is een ontzettend leuke plek om verschillende activiteiten te doen. Naast het feit dat het een leuke plek is om te skiën, langlaufen, rodelen, sleeën en nog veel meer kunt u hier ook nog wat leren. De plek Goslar staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco en is daarom zeker de moeite waard. Wanneer u hier bent moet u zeker de Kaiserpfalz zien. Dit is het keizerlijke paleis. Tevens is dit een echte middeleeuwse stad en komt u nog authentieke dingen tegen. U kunt hier gezellige barretjes, winkels en restaurants vinden om een perfecte vakantie te hebben.

Bocksberg-Hahnenklee & Braunlage image

Bocksberg-Hahnenklee & Braunlage

Het kleine wintersportgebied Bocksberg-Hahnenklee, is een topbestemming om het skiën en snowboarden te leren. Voor de gevorderden zal het niet genoeg zijn omdat het een klein gebied is maar voor de allerkleinsten onder ons, die het nog moeten gaan leren, is het ideaal. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden neergezet voor de kindjes zodat ze, wanneer ze naar huis gaan, ook echt kunnen skiën. Daarnaast is het een gezellig en knus dorp. Wanneer je al wat ouder bent en toch nog wilt leren skiën, dan is dit gebied prima geschikt om te oefenen.

Naast het skiën is hier ook een lange rodelbaan, waar je gezellig met de hele familie vanaf kunt.

Dit kleine gebied is ideaal voor beginners en groepen die les willen krijgen!

Goslar-Hahnenklee

ERVARINGEN

Voor deze accommodatie is er nog geen beoordeling beschikbaar

Beoordelingen

skipas, -les en verhuur

wijzig

wanneer wil je op vakantie?
    Naar boven