Winterzon vakantie

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Winterzon

Geniet van de beste winterzon bestemmingen

Pstt... Profiteer snel van deze aanbieding! Voor een beperkte tijd geven wij per boeking €100,- korting op een selectie winterzonvakanties. Wees er snel bij! De aanbieding geldt tot 15 december. Klik hier om de selectie te bekijken.

Boek jouw vakantie naar Egypte en profiteer nu tijdelijk van een mooie korting! Wanneer je parkeert op Brussels Airport betaal je slechts €1,-. Met deze aanbieding bespaar je flink op de parkeerkosten. Dit aanbod geldt van 22 november tot 31 december voor vertrekken vanaf 25 december tot en met 28 februari. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wil jij de zon op je huid voelen deze winter en genieten van een heerlijk klimaat? Wij hebben de beste winterzon bestemmingen voor een zonvakantie in de winter voor jou geselecteerd! Ga jij het mooie Portugal ontdekken, kies je voor de zonnige stranden in Spanje? Bekijk het aanbod en boek je winterzonvakantie voordelig bij Sunweb.

Waarom een winterzonvakantie boeken?
Wanneer in België kouder wordt is er niets fijner dan in de winter naar de zon te vertrekken voor een ontspannen vakantie. Op slechts ca. 5 uurtjes vliegen kun jij al met je voeten op een warm zandstrand staan en genieten van een heerlijk klimaat, aangenaam zeewater en de mooiste hotels en resorts. Onze winterzon bestemmingen zijn inclusief vlucht, verblijf en transfer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is bedenken waar je naar toe wilt en je koffers te pakken. Of  je nu gaat voor een all-inclusive winterzonvakantie of voor één van de meest geboekte 4 of 5 sterren resorts; met onze winterzonbestemmingen maak je altijd de beste keuze.

 

Ontdek meer winterzon:

Bekijk onze Last minute winterzonvakantie

Bekijk het aanbod in de krokusvakantie

Bekijk het aanbod in de kerstvakantie

Bekijk onze Goedkope winterzonvakantie

Vind jouw ideale winterzon vakantie:

Wat zijn de beste winterzon bestemmingen?
Op de Canarische Eilanden is het heerlijk vertoeven voor een winterzonvakantie. Geniet van de winterzon op Tenerife, Gran Canaria of Lanzarote waar het in de winter nog steeds rond de 20 graden is. Ontdek de prachtige stranden en de natuur in de Algarve als winterzon bestemming of boek een zonvakantie naar de Rode Zee in de winter waar het gemiddeld nog 25 graden is.

Wanneer is de beste tijd voor een winterzonbestemming?
Aan de winter ontkomen we niet in België. Dus verleng je zomer en zoek nog voor het nieuwe jaar de winterzon op of kies voor een zonvakantie in december, januari of februari en laat jouw zomer alvast vroeg van start gaan! Je kunt ook voor langere periode van de winterzon genieten en overwinteren op een warme bestemming.