Op vakantie naar Argassi

Destination image

Algemene informatie

De toeristische badplaats Argassi ligt aan de zuidoostkust van het Griekse eiland Zakynthos en wordt gekenmerkt door een rotsachtige hoge heuvel aan het begin van de landtong en de grillige kust met dichtbeboste rotsheuvels die tot in zee lopen. De hotels en appartementen liggen verspreid tegen enkele begroeide heuvels of langs de kustweg.
In het centrum vindt u diverse winkeltjes, restaurants, gezellige bars, terrassen en uitgaansmogelijkheden. Argassi heeft namelijk een bruisend nachtleven, wat een diversiteit aan uitgaansgelegenheden oplevert. Als u het wat rustiger aan wilt doen kan dat ook. U kunt de prachtige omgeving gaan verkennen met olijfboomgaarden en kleine wijngaarden. Een bekende toeristische attractie is bovendien de Venetiaanse brug, die nog in Argassi ligt.
Het lange west-strand van Argassi bestaat voornamelijk uit kiezels en zand en heeft een geleidelijk aflopende zeebodem, wat ideaal is voor kinderen. Het Argassi-strand bestaat uit zand en grind. Argassi biedt u vele watersportmogelijkheden zoals parasailing, waterscooters, waterfietsen, waterskiën, bananariding.
Lees verder Lees minder

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Koppels

Het weer

Naar het begin