Op vakantie naar Malia

Destination image

Algemene informatie

Malia is een populaire badplaats aan de noordkust van het Griekse eiland Kreta. Gezellige restaurantjes, bijzondere bezienswaardigheden, een bruisend uitgaansleven, leuke winkeltjes en een aangename temperatuur vatten alles dat Malia te bieden heeft precies samen.

Cultuur snuiven
Wanneer je de stranddagen wil afwisselen met een stukje cultuur, is het wellicht een leuk idee om een bezoek te brengen aan de archeologische opgravingen van Malia. Hier heb je onder andere een authentieke ruïne van een Minoïsch Paleis. Deze ligt er nog precies zo bij als hoe die gevonden werd na de opgraving.

Bruisend uitgaansleven
Het uitgaansleven van Malia is zeer bruisend. Je hebt hier een aantal discotheken, waarvan de meeste aan de zogeheten Beach Road liggen.

Populaire stranden
De badplaats heeft één van de langste zandstranden van Kreta waar je strandbedjes en parasols kan huren. Behalve dit populaire strand heb je ook nog diverse kleinere strandjes bij de baaien in de omgeving. Doordat de stranden hier langzaam aflopen, kunnen de jongere reizigers hier zorgenloos spelen in het water.

Lees verder Lees minder

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Koppels
Jonge koppels
Families
Overige
Vrienden

Het weer

Naar het begin