Op vakantie naar Nessebar

Destination image

Algemene informatie

Vlakbij Zonnestrand vind je de badplaats Nessebar. Het schilderachtige plaatsje ligt deels op het vasteland en deels op het schiereiland. Het historische gedeelte van Nessebar is 3000 jaar oud en staat op de Werelderfgoedlijst. Er zijn talloze ruïnes en kerken. Daarbij hebben de huizen een typisch kenmerkende bouwstijl van hout en kalksteen. In het leuke oude centrum kan je rustig kuieren, op een terrasje zitten en lekker uit eten gaan in de sfeervolle straten. Nessebar heeft ook een nieuw centrum, hier zijn volop restaurantjes en souvenirwinkeltjes te vinden.

Omdat de prijzen in Nessebar zo laag zijn, bieden wij een aantal hotels op basis van logies en ontbijt aan. Voor rond de €7 kan je in het hotel genieten van een heel uitgebreid dinerbuffet. Vanaf €10 à €15 kan je in één van de prima restaurants genieten van een uitgebreid driegangendiner met een lekkere fles wijn erbij!

In Nessebar is geen reisleiding aanwezig. Bij aankomst word je ontvangen door een Nederlandssprekende vertegenwoordiger en krijg je een welkomstenveloppe met een welkomstbrief, activiteitenprogramma en inschrijfformulier. De vertegenwoordiger is 24 uur per dag bereikbaar, dus ook in geval van nood.

Lees verder Lees minder

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Families

Het weer

Naar het begin