1. Home
 2. Vakantie
 3. Vroegboek
 4. Voordelen

Profiteer van onze voordelen

Boek nu al jouw zonvakantie en profiteer van de voordelen! 

Voorwaarden

Laagsteprijsgarantie 

Sunweb is onderdeel van de Sunweb Group en is al jaren de grootste direct seller op de Nederlandse en Belgische markt. Doordat je rechtstreeks op de website kan boeken en door het sterke verkoopsysteem, slaagt Sunweb erin om de klant steeds de goedkoopste prijs te garanderen. Sunweb gaat echter nog een stapje verder. Indien je bij een andere reisorganisatie een goedkopere prijs vindt, dan passen wij de prijs op onze website en de reissom van jouw boeking aan en geven we jou een extra korting! 

Voorwaarden:
 • Indien je bij een andere Belgische reisorganisatie een goedkopere prijs vindt voor exact dezelfde pakketreis, dan passen wij de prijs van jouw reis onmiddellijk aan en ontvang je €25 korting op jouw volgende boeking.
 • De garantie is eenmalig geldig. 
 • De garantie is alleen geldig op vliegvakanties naar de zon (niet op losse vluchten of wintersportvakanties), te boeken op www.sunweb.be.
 • Het moet gaan om een vergelijking met een volledige verzorgde vakantie (een pakketreis).
 • Een zelf samengestelde vakantie met losse tickets en een losse hotelboeking komt niet in aanmerking.
 • De garantie is geldig voor alle zonvakanties, te boeken op www.sunweb.be.
 • Het betreft een prijsvergelijking van een identieke pakketreis (vlucht + hotel). Voor de prijsvergelijking geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend):
 1. Hetzelfde hotel en verzorging
 2. Hetzelfde kamertype
 3. Dezelfde verblijfsduur
 4. Dezelfde aankomst- & vertrekdatum
 5. Dezelfde vertrek- & aankomstluchthaven
 6. Uitsluiting van luchtvaartmaatschappijen Ryanair & Easyjet
 7. Ruimbagage, al dan niet inclusief
 8. Dezelfde transfer
 • Het betreft een prijsvergelijking inclusief reserveringskosten en exclusief verzekeringen (annulerings- en of reisverzekering). 
 • Het betreft een prijsvergelijking op basis van de prijs voor de volwassenen. Deze garantie geldt niet voor reizigers die genieten van een kinderkorting of andere kortingen.
 • Promotiedata en -aanbiedingen vallen niet onder deze garantie. Het komt namelijk vaak voor dat de hotelier zijn promotieperiodes spreidt over verschillende reisorganisatoren waarmee hij samenwerkt.
 • Het betreft een prijsvergelijking met een reis van een andere Belgische reisorganisatie die op het moment van de vergelijking ook nog beschikbaar moet zijn en boekbaar onder dezelfde boekingsvoorwaarden (ABTO & Geschillencommissie reizen). 
 • Enkel de prijzen die geldig zijn op de dag van boeking kunnen worden vergeleken.
 • De garantie moet binnen 48 uur na de boeking aangevraagd worden. 
 • De Laagste Prijsgarantie kan tot 91 dagen voor vertrek worden ingeroepen.
 • De gevonden lagere prijs dient te worden aangetoond door een print screen van de door jou gevonden reis en de desbetreffende link naar deze vakantie via email naar info@sunweb.be te sturen. 

Omruilgarantie

 • Heb jij een zonvakantie geboekt tussen 18/11/2019 en 30/04/2020? Dan kun je tot drie weken voor vertrek jouw vakantie gratis omboeken, om welke reden dan ook! 

  Voorwaarden

  De Omruilgarantie betekent dat je vakantie zonder opgave van reden en zonder wijzigingskosten, eenmalig kan worden omgeboekt naar een andere pakketreis in hetzelfde seizoen waarin aanvankelijk zou worden gereisd.

  De Omruilgarantie geldt voor zonvakanties die geboekt worden in de periode van 18/11/2019 tot en met 30/04/2020 en met vertrekdatum tussen 1/04/2020 en 31/10/2020.
  De Omruilgarantie kan tot 21 dagen voor vertrek worden ingeroepen voor boekingen gemaakt van 18/11/2019 t/m 30/04/2020.
  De nieuwe boeking moet zijn voor: 

  - Een andere bestemming (luchthaven van bestemming) en accommodatie of een andere accommodatie op dezelfde bestemming.
  - Voor hetzelfde (originele) reisgezelschap. 
  - Dezelfde reisperiode als de oorspronkelijke afreisdatum

  De prijs van de nieuwe boeking wordt vastgezet op de dag dat de nieuwe boeking is gemaakt. 
  De vroegboekvoorwaarden vervallen bij het omboeken na de vroegboekperiode
  De garantie is alleen geldig voor vliegvakanties naar de zon (niet op losse vluchten of wintersportvakanties). 
  Indien de bestaande boeking gewijzigd wordt en de nieuwe reissom valt hoger uit dan in de oorspronkelijke boeking, dient de klant het verschil bij te betalen. Indien de nieuwe reissom lager uitvalt, is de lagere reissom verschuldigd en wordt de eventueel reeds voldane aanbetaling verrekend.
  Enkel de hoofdboeker van de vakantie kan de Omruilgarantie inroepen. 
  Omboeken kan door contact op te nemen via info@sunweb.be, met vermelding van je boekingsnummer en de reis waarnaar je wil omboeken.

  De volgende routes zijn uitgesloten van de Omruilgarantie:
  Griekenland: Amsterdam – Athene, Eindhoven – Athene, Amsterdam – Mykonos| Portugal: Amsterdam – Lissabon, Eindhoven – Lissabon, Rotterdam – Lissabon, Amsterdam – Porto | Spanje: Amsterdam – Valencia | Marokko: Amsterdam – Agadir, Amsterdam – Marrakesh, Eindhoven - Marrakesh
   

  * Let op: deze omruilgarantie is enkel geldig op geboekte zonvakanties met vertrek van 1-4-2020 t/m 31-10-2020. De omruilgarantie is niet van toepassing op wintersportvakanties.