Palladium

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Palladium

Palladium Hotel Group: luxe & kwaliteit

De hotels die onder de Palladium Hotel Group vallen hebben allemaal dezelfde basis; luxe, kwaliteit en eerste klas service. Daarnaast hebben de hotels stuk voor stuk hun eigen exclusieve kenmerken. Kies jij voor één van de unieke Hard Rock Hotels? Of ga jij voor het luxe Ushuaïa Hotel op het bruisende Ibiza? Dankzij de populariteit van deze hotels vind je de hotelketen terug op verschillende bestemmingen. Bij Sunweb kan je op vakantie naar deze luxueuze hotels op Ibiza, Tenerife en de Costa del Sol. 

In de jaren 60 werd de Palladium Hotel Group opgericht op Ibiza om reizigers een paradijselijk vakantiegevoel te geven. Nu zijn er maar liefst 10 schitterende hotels, waaronder het alom bekende Hard Rock Ibiza en Ushuaïa hotel.

Op het groene eiland Tenerife kun je het hele jaar door vakantie vieren. Zelfs tijdens de koude Belgische winter schijnt hier de zon! Dus vakantie vieren in het super-de-luxe Hard Rock Tenerife hotel is altijd een feestje!

Aan deze Spaanse costa vind je  een splinternieuw Palladium hotel, pal aan het strand! De prachtige stranden, gezellige boulevards en pittoreske plaatsjes van de Costa del Sol bieden voor ieder wat wils.