Op vakantie naar Playa de Santiago

Destination image

Algemene informatie

Playa de Santiago is een typisch visserdorpje in de weelderige natuur van het toch al zo mooie eiland La Gomera. Weg van het massatoerisme heb je hier alles bij de hand om te ontspannen. De hoogteverschillen rondom het gezellige plaatsje zorgen voor spectaculaire uitzichten over de blauwe zee, waardoor unieke uitzichten gegarandeerd zijn.

Het centrale plein van Playa de Santiago is Plaza del Carmen, waar ook meteen de promenade begint die tot aan de haven loopt. Dit is de plek waar de locals graag komen en genieten van het onbezorgde leven: lekker eten, de dag overlopen in een barretje of gewoon even van de uitzichten genieten in het zonnetje.

Aan de oostkant van het plaatsje liggen de bananenpantages en de veelal prachtige woningen. Op deze hoge bergkiliffen zijn de uitzichten sensationeel te noemen en er hangt een serene rust. Iets dat ook absoluut past bij het dorpje zelf, waardoor je als toerist de aangename sfeer en het lokale leven iedere dag weer ervaart. Daarnaast is er ook nog een strand, waardoor je eveneens kan genieten van een dagje aan zee.

Lees verder Lees minder

Het weer

Naar het begin