1. Home
  2. Vakantie
  3. Spanje
  4. La Gomera
  5. Playa de Santiago
Playa de Santiago

Op vakantie naar Playa de Santiago

Algemene informatie

Playa de Santiago is een typisch visserdorpje in de weelderige natuur van het toch al zo mooie eiland La Gomera. Weg van het massatoerisme heb je hier alles bij de hand om te ontspannen. De hoogteverschillen rondom het gezellige plaatsje zorgen voor spectaculaire uitzichten over de blauwe zee, waardoor unieke uitzichten gegarandeerd zijn.

Het centrale plein van Playa de Santiago is Plaza del Carmen, waar ook meteen de promenade begint die tot aan de haven loopt. Dit is de plek waar de locals graag komen en genieten van het onbezorgde leven: lekker eten, de dag overlopen in een barretje of gewoon even van de uitzichten genieten in het zonnetje.

Aan de oostkant van het plaatsje liggen de bananenpantages en de veelal prachtige woningen. Op deze hoge bergkiliffen zijn de uitzichten sensationeel te noemen en er hangt een serene rust. Iets dat ook absoluut past bij het dorpje zelf, waardoor je als toerist de aangename sfeer en het lokale leven iedere dag weer ervaart. Daarnaast is er ook nog een strand, waardoor je eveneens kan genieten van een dagje aan zee.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
11ºC
15ºC
18ºC
19ºC
23ºC
29ºC
34ºC
35ºC
29ºC
24ºC
19ºC
16ºC
Min.
4ºC
9ºC
10ºC
10ºC
14ºC
17ºC
22ºC
23ºC
20ºC
14ºC
12ºC
10ºC

Populaire accommodaties