Ga terug

Wintersport in  Selva

Destination image
Pistes
41 Km
148 Km
102 Km
0 Km
291 Km
Totaal
Liften
23
55
37
Hoogte
2958m
1150m
Gletsjer
0
Loipe
38Km
Funpark
4
Bekijk alle accommodaties in Selva

Algemene informatie

Selva is de Italiaanse benaming voor dit mooie skidorp. In het Duits wordt het dorp ook wel Wolkenstein genoemd. Selva ligt aan de voet van het imposante Sellamassief. Vanaf het dorp heb je directe toegang tot de Sellaronda.

Het centrum van Selva is vrij langgerekt en alles staat in het teken van de wintertoerist. Door de uitstekende ligging is het veelal mogelijk om aan het einde van de dag tot aan de deur van je hotel of appartement te skiën. De 'Weinlokalen' en 'Konditoreien' zijn een trefpunt van gezelligheid, maar ook de typisch Oostenrijkse après-ski is in Val Gardena volop te vinden. In de gezellige après-ski bars, zoals de Luise Keller, barst iedere middag het feest los onder het genot van een schnapps of glühwein.

Er zijn veel piste mogelijkheden, zowel beginners als gevorderden kunnen hier gemakkelijk uit de voeten. Langlaufers en wandelaars kunnen hier prachtige tochten maken en voor kinderen zijn er aparte liften en is er kinderopvang. Na het skiën kun je lekker ontspannen in de sauna of het solarium. En voor de sportievelingen is er een indoor tennisbaan en een overdekte ijsbaan.
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Koppels
Overige
Bekijk alle accommodaties in Selva
Naar boven