1. Home
  2. Vakantie
  3. Marokko
  4. Fly & Drive Marokko

Op vakantie naar Fly & Drive Marokko

Genieten van optimale vrijheid en toch zekerheid hebben dat je hotel reeds gereserveerd is? Dat kan met de verschillende fly & drives Marokko. Op deze manier ontdek je alle leuke plekjes en gezellige oude plaatsjes van dit schitterende land. Rij langs de vele bezienswaardigheden en proef de cultuur van Marokko.

Vluchtinformatie

Je vliegt met Transavia van Brussel naar Marrakech of naar Agadir. De vlucht duurt ongeveer 4 u

ur. Bij aankomst op het vliegveld word je opgewacht door de lokale agent. Er is geen reisleiding van Sunweb aanwezig.

Brussel/Amsterdam - Marrakech

Vertrekdagen zomerTijdens de zomerperiode kan je vertrekken vanuit Amsterdam op alle dagen van de week.

Vertrekdagen winterTijdens de winterzonperiode kan je vertrekken vanuit Brussel op zondag.

Brussel/Amsterdam - Agadir

Vertrekdagen zomerJe kunt vertrekken vanuit Amsterdam op alle dagen van de week.

Vertrekdagen winterJe kunt vertrekken vanuit Brussel op donderdag. Houd er rekening mee dat je tijdens de heen- en/of terugvlucht een tussenlanding hebt.

De transfer

De transfer vanaf vliegveld Marrakech naar Marrakech duurt ongeveer 20 minuten, van vliegveld Agadir naar Agadir duurt ongeveer 50 minuten en van Marrakech naar Agadir ongeveer 4 uur.

Vluchtschema

In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijg je tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons ook niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Sunweb zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.

E-tickets

Sunweb stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kun je geweigerd worden voor een vlucht.Meer informatie over de vliegreis zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij verwijzen wij je naar reisinformatie -de vliegreis op deze site.

Populaire accommodaties