Green Fields Durbuy

De meest magische vakantie in België

  1. Home
  2. Autovakanties
  3. green-fields

Een onvergetelijke autovakantie naar de Ardennen

Ga voor een wonderbaarlijke zomer met Green Fields

Deze zomer staat je een onvergetelijke tijd te wachten in misschien wel het mooiste plaatsje van de Belgische Ardennen, Durbuy. De tot in detail ingerichte DeamVille-site die elk jaar te vinden is op het wereldberoemde festival Tomorrowland, wordt deze zomer exclusief opgebouwd op een voormalig golfterrein van maar liefst 35 hectare groot. Dit magische vakantiepark wordt zo ruim opgebouwd dat iedereen in zijn eigen 'bubbel' kan verblijven. Daardoor is werkelijk iedereen welkom en is het de perfecte plek voor een vakantie voor vriendengroepen, families of bedrijven.

Je kan kiezen uit tal van verschillende overnachtingsplekken. Ga je voor een gezellige tent, of kies je voor een unieke boomhut of luxe glampinglodge? En niet alleen je verblijf is bijzonder. Yogasessies in de ochtend, rustgevende massages, relaxen aan het zwembad met een cocktail... Je bent hier echt even in een andere wereld. De grote feesten die er normaal op Tomorrowland zijn kunnen dit jaar niet plaatsvinden, maar wie van een feestje houdt kan via een koptelefoon naar DJ-sets luisteren alsof je het live meemaakt. 

Ontdek de magie van Green Fields

De mooiste verblijven

Je kan kiezen uit verschillende prachtige logeerplekjes tijdens jouw verblijf op Green Fields. Zo kan je op verschillende manieren het unieke en luxe glamping concept van Green Fields ervaren. De PomPom Room, de vier persoons Nature Deluxe Room of de luxe Experimental Room zijn prachtige tenten om in te verblijven.

Je kan het ook hogerop zoeken in een knusse boomhut of jezelf van ultieme luxe voorzien in de Ensuite. Daar heb je vanaf je terras een geweldig uitzicht over de vallei en heb je ook de luxe van je eigen sanitair.

 

In de Dreamlodge ervaar je de luxe van een houten huisje, maar heb je toch dat echte gezellige tentgevoel. Begin de dag op een luie strandstoel voor de tent, waar je plannen kan smeden voor de komende vakantiedag. Of kies voor de knusse Kokono, een Romantisch houten coconnetje waar je je na een dag uitleven in de Ardennen kan terugtrekken.

Op avontuur met de Adventure Valley Pass

Wie aan de Ardennen denkt, denkt al gauw aan natuur, buiten zijn en survivallen. Met de Adventure pas van Adventure Valley Durbuy ga je gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet. 

Voor vriendengroepen, koppels en families is er in dit ruime park ontzettend veel te beleven. Wat dacht je van een klimparcours vol uitdagingen en hindernissen? Of sjees over het bike-parcour van twee kilometer,  over bruggen en hindernissen. 

Je kan er glijden in banden over een baan van 200 meter of de rotswanden trotseren door middel van de ijzeren hulpstukken in de rotsen. Ook is er een toffe speeltuin en zijn er speciale activiteiten voor kinderen. Met ook nog een klimmuur van maar liefst 25 meter hoog, een super tof nettenpark (het lijkt net een reuzen-trampoline!) en een klimbos op verschillende niveaus weet je het wel zeker: hier kan je je oneindig vermaken! Je kan de Adventure Valley Pass optioneel bijboeken tegen kosten.

Sport & entertainment

De avonden worden in Green Fields wel erg gezellig afgetrapt: met een drankje proosten op een gezellige zomer aan het zwembad met leuke muziek. Live optredens met artiesten uit verschillende disciplines maken de avonden nóg fijner. 

Waar kan je nog meer aan meedoen tijdens jouw verblijf? Denk aan:

- Lekker eten 
- Gezellige pub games voor jong en oud
- Sportactiviteiten zoals volleybal, mini-voetbal etc.
- Massages, yoga en workshops
- En nog veel meer!