Celebrity Cruises

Onvergetelijke cruise-ervaring in stijl

  • Premium cruiserederij
  • Elegante schepen
  • Rustige resort atmosfeer
Celebrity Edge - Rooftop Garden
Celebrity Edge - Rooftop Garden

Celebrity Cruises - Innovatieve luxevakanties

Celebrity Cruises loopt voorop in de cruise-industrie door haar geavanceerde technologie, luxueuze ruimtes en onvergetelijke gastronomie van met Michelinsterren bekroonde chef-koks , zoals Joël Robucho en Gordon Ramsay. De rederij beschikt over een bekroonde vloot. Op diverse cruisebestemmingen, van het zonnige Caribisch gebied tot het adembenemende Alaska en de Galapagos, worden gasten getrakteerd op uitstekende persoonlijke service aan boord en aan wal, en entertainment van wereldklasse.

Celebrity Cruises - Entertainment

Verveel je nooit

Proef wereldse gerechten en beleef fantastisch entertainment

Dineren bij Celebrity Cruises gaat verder dan het voor de hand liggende. Je krijgt een mix van klassieke en eigentijdse menu's voorgeschoteld, gemaakt door een met een James Beard award bekroonde chef-kok. En altijd is er dat perfecte huwelijk van smaken en een kunstzinnige presentatie van gerechten.

Plezier van zonsopgang tot zonsondergang, ook dat is Celebrity Cruises. Zo zijn er de energieke, aangepaste producties zoals 'Pulse', 'Remix', en 'Edge' in het hoofdtheater en klassieke shows die kunnen wedijveren met Broadway, West End en Vegas.

Celebrity Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Celebrity Cruises en duurzaamheid

Celebrity Cruises is zich er maar al te goed van bewust dat het een speciale verplichting heeft om ons milieu te beschermen. De duurzaamheid van onze planeet is namelijk afhankelijk van schone oceanen en zuivere lucht. Celebrity Cruises wil haar duurzaamheidsactiviteiten dan ook voortdurend verbeteren en het milieu staat centraal in haar missie als onderneming. Celebrity cruises zet zich in voor de bescherming en het behoud van alle milieubronnen, het voorkomen van vervuiling en het voortdurend verbeteren van haar duurzaamheidsstrategie.

Lees meer over Celebrity Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Celebrity Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Celebrity Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?

Schepen