Celebrity Cruises

Onvergetelijke cruise-ervaring in stijl

  • Premium cruiserederij
  • Elegante schepen
  • Rustige resort atmosfeer
Celebrity Edge - Rooftop Garden
Celebrity Edge - Rooftop Garden

Celebrity Cruises - Innovatieve luxevakanties

Celebrity Cruises loopt voorop in de cruise-industrie door haar geavanceerde technologie, luxueuze ruimtes en onvergetelijke gastronomie van met Michelinsterren bekroonde chef-koks , zoals Joël Robucho en Gordon Ramsay. De rederij beschikt over een bekroonde vloot. Op diverse cruisebestemmingen, van het zonnige Caribisch gebied tot het adembenemende Alaska en de Galapagos, worden gasten getrakteerd op uitstekende persoonlijke service aan boord en aan wal, en entertainment van wereldklasse.

Celebrity Cruises aanbiedingen

Nazomeren aan de Middellandse Zee, een tropische cruise in de Caribbean of een onvergetelijk avontuur in Galápagos; Celebrity Cruises neemt je mee naar de meest bijzondere bestemmingen ter wereld - op de meest verfijnde schepen! Bekijk hier de beste aanbiedingen van Celebrity Cruises.

Luxueuze cruisevakanties

Ontdek de wereld in stijl met Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is de perfecte keuze als je op zoek bent naar ontspanning en luxe aan boord van eigentijdse, chique en stijlvolle schepen die unieke faciliteiten bieden. Met kwaliteitsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen ter wereld, is Celebrity Cruises een eersteklas keuze met een uitstekende prijs.

Celebrity Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Celebrity Cruises en duurzaamheid

Celebrity Cruises is zich er maar al te goed van bewust dat het een speciale verplichting heeft om ons milieu te beschermen. De duurzaamheid van onze planeet is namelijk afhankelijk van schone oceanen en zuivere lucht. Celebrity Cruises wil haar duurzaamheidsactiviteiten dan ook voortdurend verbeteren en het milieu staat centraal in haar missie als onderneming. Celebrity cruises zet zich in voor de bescherming en het behoud van alle milieubronnen, het voorkomen van vervuiling en het voortdurend verbeteren van haar duurzaamheidsstrategie.

Lees meer over Celebrity Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Celebrity Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is inclusief en exclusief de prijs?
Hoe betaal ik aan boord?
Wat zijn de vaccinatie vereisten van Celebrity Cruises?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen