Celebrity Cruises
Celebrity Cruises
17

Celebrity Cruises

Waan je een ware Hollywood-ster aan boord van Celebrity Cruises! De premium cruisemaatschappij neemt je op luxe en stijlvolle schepen mee naar de mooiste bestemmingen, van het zonnige Caribisch gebied tot het adembenemende Alaska en de Galápagos eilanden. Aan boord geniet je van uitstekende persoonlijke service, culinaire hoogstandjes en entertainment van wereldklasse.

Koppels
Honeymoon
Luxe
Ontspannen

Populaire bestemmingen

Ontdek Celebrity Cruises

Sunset Bar Celebrity Cruises

Luxueuze en romantische cruisevakanties

Ontdek de wereld in stijl met Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is de perfecte keuze als je op zoek bent naar ontspanning en luxe aan boord van eigentijdse, chique en stijlvolle schepen die unieke faciliteiten bieden. Met kwaliteitsreizen naar de meest fascinerende bestemmingen ter wereld, is Celebrity Cruises een eersteklas keuze met een uitstekende prijs.

Celebrity Cruises - Duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Celebrity Cruises en duurzaamheid

Celebrity Cruises is zich er maar al te goed van bewust dat ze een speciale verplichting heeft om ons milieu te beschermen. De behoud van onze planeet is namelijk afhankelijk van een schone oceaan en zuivere lucht. De rederij wilt haar duurzaamheidsactiviteiten dan ook voortdurend verbeteren en het milieu staat centraal in haar missie als onderneming. Celebrity cruises zet zich in voor de bescherming en het behoud van alle milieubronnen, het voorkomen van vervuiling en het voortdurend innoveren van de duurzaamheidsstrategie.

Lees meer over Celebrity Cruises en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Celebrity Cruises

Belangrijke reisinformatie
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Hoe betaal ik aan boord?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruise ticket?
Ik ben mindervalide, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden