Celebrity Xcel

Celebrity Xcel

Celebrity Xcel

Celebrity Xcel wordt het vijfde schip van Celebrity Cruises uit de Edge-klasse en gaat in november 2025 in de vaart. Het schip is de opvolger van Celebrity Edge en de schepen die daarna kwamen - Celebrity Apex, Celebrity Beyond en Celebrity Ascent. Het 3.260 passagiers tellende schip heeft Fort Lauderdale als thuishaven en biedt afwisselende routes in de Caraïben.

Celebrity Xcel zal veel van dezelfde kenmerken en ruimtes hebben als zijn vlootgenoten, waaronder The Retreat: een ruimte met alleen suites. Maar ook de luxueuze Rooftop Garden, Resort Deck en de Magic Carpet - een 'zwevend' platform boven zee - zijn aan boord terug te vinden. De luxe Sunset Bar op meerdere verdiepingen van het achterdek is de perfecte plek om te genieten van de Caribische zonsondergangen.

Celebrity Xcel

Ontdek de Celebrity Xcel

Geniet van de horizon in de Sunset Bar, beleef een unieke diner ervaring in de Magic Carpet ( een zwevend platform aan de zijkant van het schip) en entertain jezelf met spectaculaire theatershows of een dagje spa. Een cruise met de splinternieuwe Celebrity Xcel overtreft al je verwachtingen! Neem alvast een kijkje aan boord van het baanbrekende cruiseschip Celebrity Xcel.

Schip kenmerken

Tewaterlating2025
 Passagiers3373
Bemanningsleden1377
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
306
m
Gewicht
129500
BT
Snelheid
22
kn

Celebrity Xcel

De Celebrity Xcel gaat vanaf november 2025 in het Caribisch gebied varen en is een heel nieuwe beleving van tropische luxe.Het heeft moderne villa's met twee verdiepingen, een gastronomisch restaurant van Daniel Boulud, een uitgebreide tuin op het dak, een Sunset Bar met meerdere verdiepingen en The Retreat. Ook komt de Magic Carpet weer terug, een drijvende bar met prachtig uitzicht op zee.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Kijk een film in de daktuin, geniet van op Las Vegas geïnspireerde shows in het innovatieve theater of ervaar entertainment met een bijzonder tintje in Eden.

Wij vonden

Andere zusterschepen