Celebrity Silhouette

Celebrity Silhoutte

Celebrity Silhouette

Maak je klaar voor een unieke cruise ervaring aan boord van Celebrity Silhouette. Dit populaire cruiseschip van Celebrity Cruises is in 2020 compleet gerenoveerd en voorzien van de nieuwste luxe faciliteiten en innovatieve technologieën, waardoor je geniet van nóg meer comfort, klasse en stijl aan boord.

Celebrity Silhouette beschikt over alle geliefde functies van de Solstice-klasse én een aantal nieuwe. Chique veranderingen aan Celebrity's iconische Lawn Club zorgen voor meer mogelijkheden om te ontspannen, eten, drinken en socializen in de frisse buitenlucht. Met specialiteitenrestaurants die niet onderdoen aan de beste vijf-sterren plekken aan land en een breed scala aan entertainmentprogramma's aan boord, heeft Celebrity Cruises een ongekende cruise ervaring gecreëerd. En terwijl overdag al je zintuigen worden geprikkeld, droom je 's avonds heerlijk weg in ultra comfortabele suites en hutten, die uitgerust zijn met luxueuze faciliteiten en natuurlijke elementen.

Celebrity Silhouette - Introductie

Celebrity Silhouette

Maximaal comfort en stijlvolle luxe gaan hand in hand aan boord van Celebrity Silhouette. Dit onlangs gerenoveerde schip blaast nieuw leven in jouw cruise ervaring door het grote aanbod aan vernieuwende faciliteiten, gastronomische hoogstandjes en ontelbaar veel mogelijkheden om te ontspannen.

Schip kenmerken

Tewaterlating2011
 Passagiers2850
Bemanningsleden1500
Dekken15
Breedte
37
m
Lengte
315
m
Gewicht
122000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Silhouette

Geniet van een picknick op 's werelds eerste gazon op de oceaan. Laat je verwennen met slimme designelementen en dompel jezelf onder in moderne luxe. De Celebrity Silhouette is één van de stijlvolste cruiseschepen die de wereld ooit heeft gezien. De buitenkant geeft niets weg, dus je zult de ware schoonheid van dit schip pas van binnen ontdekken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van een Broadway-show in het theater, lach bij Comedy Central of laat je danskunsten zien in de nachtclub Quasar.

Wij vonden

Andere zusterschepen