celebrity Xploration

Celebrity Xploration

Celebrity Xploration

Treed in de voetsporen van Charles Darwin met de Celebrity Xploration. Aan boord van dit intieme cruiseschip ga jij namelijk de Galapagos eilanden ontdekken. Overdag bewonder je de unieke flora en fauna van deze eilandengroep in de Stille Oceaan. ‘s Avonds geniet je van de luxe faciliteiten die deze catamaran te bieden heeft.

De Celebrity Xploration is een cruiseschip uit de Premium klasse van de luxe rederij Celebrity Cruises. Het is een catamaran met ruimte voor zestien passagiers. Het schip beschikt over 8 elegante hutten die allemaal uitkijken op zee. Vier van de acht hutten zijn voorzien van een privé veranda. Alle hutten beschikken over een koelkast voorzien van jouw favoriete drankjes en over een verrekijker. Want het zou zonde zijn als je iets van de prachtige natuur mist tijdens deze cruise. Omdat je bij een cruisevakantie als deze ook het leven onder water gaat bewonderen, zorgt Celebrity Cruises voor wetsuits en snorkelmateriaal. 

Celebrity Cruises staan bekend om hun slimme en innovatieve design. Ook op de Xploration is overal over nagedacht. Bijvoorbeeld in de Lounge, die volledig is ingericht op ontspanning nadat je een dag op pad bent geweest en ook wordt gebruikt voor de briefings door je gids. Ook op het zonnedek is het goed toeven. Naast luieren in de jacuzzi is het hier ook mogelijk om walvissen te spotten. Unieke natuur, luxe suites en ontspannende faciliteiten. De Celebrity Xploration heeft alles in huis voor een onvergetelijk avontuur.

Schip kenmerken

Tewaterlating2017
 Passagiers16
Bemanningsleden10
Dekken3
Breedte
11
m
Lengte
30
m
Gewicht
320
BT
Snelheid
10
kn

Celebrity Xploration

Verbluffend lekker eten, heerlijk ontspannen en lezingen over de volgende exotisch bestemming. De Celebrity Xploration is een expeditieschip waar alles draait om de dieren en de natuur op de bestemmingen. Het is een wat kleiner schip met een intiemere sfeer, zodat je heel makkelijk een praatje maakt met andere gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Woon een lezing bij en kom meer te weten over de activiteiten op de volgende bestemming.

Wij vonden

Andere zusterschepen