Celebrity Beyond op zee

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond brengt je cruise ervaring naar een nieuwe hoogte. Het splinternieuwe cruiseschip van Celebrity Cruises is ontworpen door een dreamteam van architecten en designers. Hierdoor ziet het schip er niet alleen uit om door een ringetje te halen, het beschikt ook over vele innovatieve eigenschappen die nog meer luxe en comfort creëren.

De Celebrity Beyond is met recht een baanbreker te noemen op het gebied van cruisevakanties. Het schip, dat in het voorjaar van 2022 haar maiden voyage maakte, brengt de natuurlijke omgeving dichterbij dan ooit. Zo is de lengte van het schip vergroot om nog meer ruimte te creëren voor buitenruimtes, zoals de nieuwe twee verdiepingen tellende Sunset Bar. Hier geniet je van een eindeloos uitzicht en de lekkerste cocktails, hoe heerlijk klinkt dat! Ook vind je op Celebrity Beyond een compleet vernieuwde Rooftop Garden en The Retreat Sundeck is met nog meer luxe en comfort ingericht. Zoals je van Celebrity Cruises mag verwachten, is ook het aanbod aan culinaire ervaringen en entertainment ongeëvenaard hoog. Dit alles is slechts het begin van hoe Celebrity Beyond luxe reizen opnieuw heeft gedefinieerd.

Celebrity Beyond - Introductie

Luxe, comfort en innovatie

Neem een kijkje aan boord van Celebrity's nieuwste aanwinst: de Celebrity Beyond.

Schip kenmerken

Tewaterlating2021
 Passagiers3300
Bemanningsleden1416
Dekken21
Breedte
39
m
Lengte
327
m
Gewicht
129500
BT
Snelheid
22
kn

Celebrity Beyond

Op de Celebrity Beyond gaat het innovatieve naar buiten gerichte ontwerp verder dan ooit, met een nog hechtere verbinding met de zee. Geniet van de zon en de zoute zeebries in de nieuwe, uitgebreide ruimtes in de openlucht, ontdek culinaire hoogstandjes en dompel jezelf onder in de sfeer die door toonaangevende binnenhuisarchitecten van over de hele wereld is gecreëerd. Dit is niet zomaar een luxe, drijvend resort, maar een heel bijzondere.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Kijk een film in de daktuin, geniet van op Las Vegas geïnspireerde shows in het innovatieve theater of ervaar entertainment met een bijzonder tintje in Eden.

Wij vonden

Andere zusterschepen