Celebrity Millennium

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium

Hoe noem je een plek met restaurants van wereldklasse, shows in Broadway-stijl, een luxueuze spa en voorzieningen die niet onderdoen voor het grootste resort aan land. Wij noemen haar Celebrity Millennium. Dit luxe cruiseschip geeft een compleet nieuwe betekenis aan vakantie vieren.

De schepen van Celebrity Cruises behoren steevast tot de beste ter wereld. Celebrity Millennium, het eerste schip uit de Millenium-klasse, is daarop geen uitzondering. Het luxe cruiseschip is onlangs vernieuwd met veel bekroonde voorzieningen uit de Solstice-klasse, zoals de op wellness geïnspireerde AquaClass-staterooms, de high-class Martini Bar, Cellar Masters Wine Bar en het buitengewone Qsine-specialiteitenrestaurant - dé plek voor foodies en liefhebbers van verfijnde gastronomie. Voor een momentje ontspanning breng je een bezoek aan The Spa, duik in de hottub of trek een baantje in het zwembad. En natuurlijk vind je ook een groot aanbod aan luxe boutique winkels, lounges en spectaculair entertainment aan boord. Een cruisevakantie met Celebrity Millennium is een ervaring die niet in woorden is uit te drukken.

Celebrity Millennium - modernisering

Celebrity Millennium

Ontdek de wereld in stijl aan boord van Celebrity Millenium, het eerste schip uit Celebrity's Millenium-klasse. Van fenomenale gastronomie tot luxueuze wellness faciliteiten en topklasse entertainment, dit is cruisen zoals het bedoeld is.

Schip kenmerken

Tewaterlating2001
 Passagiers1950
Bemanningsleden999
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
91000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Millennium

Geniet van de warme bubbels in het thallosotherapiebad, beleef culinaire hoogtepunten in een van de vele restaurants en laat je onderdompelen in moderne luxe. Celebrity Millennium is in veel opzichten een drijvend designresort, met name geschikt voor stellen.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het theater heeft iedere avond optredens die zijn geïnspireerd op Broadway en Las Vegas.

Wij vonden

Andere zusterschepen