Celebrity Equinox

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox

Celebrity Equinox maakte haar eerste vaart in 2009 en onderging tien jaar later een uitgebreide metamorfose. Van extra luxe suites tot een compleet nieuwe Retreat Lounge en een open styling van het Oceanview Cafe. Iedere hoek van dit 317 meter lange cruiseschip werd onder handen genomen en in een gloednieuw jasje gestoken. De Celebrity Equinox weerspiegelt vandaag de dag de essentie van premium cruisen als geen ander.

Celebrity Cruises weet hoe ze haar passagiers in de watten moet leggen. Er staat je dus ook heel wat luxe, ontspanning en vakantieplezier te wachten aan boord van de Celebrity Equinox. Dit onlangs gerestylde cruiseschip brengt je niet alleen naar de mooiste bestemmingen ter wereld, ze doet dat geheel in stijl. Laat jezelf in de watten leggen in The Spa, een oase van rust in een al zo ontspannen setting. Of ga voor een endorfine boost en werk je in het zweet in de fitness. En of je nu verblijft in een ultra luxe suite, een Veranda of Inside Stateroom, iedere hut is uitgerust met vederzachte Cashmere™ bedden om in weg te dromen. Welzijn staat centraal aan boord van de Celebrity Equinox en dat is toch precies waar vakantie om draait?

Celebrity Equinox Ship Rondleiding

Celebrity Equinox

Ontdek de wereld in stijl aan boord van Celebrity Equinox. Dit elegante cruiseschip is in 2019 compleet gerenoveerd en voorzien van de modernste elementen en technieken die jouw cruisevakantie naar een hoger niveau tillen.

Schip kenmerken

Tewaterlating2009
 Passagiers2850
Bemanningsleden1500
Dekken15
Breedte
37
m
Lengte
315
m
Gewicht
122000
BT
Snelheid
24
kn

Celebrity Equinox

Geniet van een picknick op 's werelds eerste gazon op de oceaan. Laat je verwennen met slimme designelementen en dompel jezelf onder in moderne luxe. De Celebrity Equinox is één van de stijlvolste cruiseschepen die de wereld ooit heeft gezien. De buitenkant geeft niets weg, dus je zult de ware schoonheid van dit schip pas van binnen ontdekken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Geniet van een Broadway-show in het theater, lach bij Comedy Central of laat je danskunsten zien in de nachtclub Quasar.

Wij vonden

Andere zusterschepen