Celebrity Apex

Celebrity Apex

Celebrity Apex

Innovatie, elegantie en design. Het is allemaal van toepassing op de Celebrity Apex, het tweede cruiseschip uit de Celebrity Edge klasse. Het cruiseschip biedt ruimte aan 2.910 passagiers, maar voelt door slim en innovatief design nooit vol of druk. Ook bij het ontwerpen van de hutten is hier rekening mee gehouden, zoals bij de Infinite Veranda. Deze ruimtelijke hut brengt het buitengevoel mee naar binnen, waardoor je heerlijk kunt wegdromen met de mooiste uitzichten. Eindeloos ontspannen, dat is waar een cruise met Celebrity Apex om draait.

Net als de andere cruiseschepen uit de Edge klasse beschikt de Celebrity Apex ook over een Magic Carpet. Dit is een soort uitklapbaar extra dek dat gebruikt kan worden als terras, lounge of restaurantruimte en een fantastisch uitzicht over zee en het omringende landschap geeft. Na een dag vol bezienswaardigheden aan wal kun je op de Celebrity Apex bijkomen van alle indrukken in de Rooftop Garden. Of duik het nachtleven in in het Eden Complex, waar je buiten heerlijk kunt dineren, een show bijwonen of in een rustig hoekje bijpraten onder het genot van een fantastisch uitzicht.

Celebrity Apex Virtual Tour

Innovatie, elegantie en design

De Celebrity Apex mag met recht een designschip worden genoemd. Aan werkelijk elk detail is aandacht besteedt op dit elegante cruiseschip. De lat ligt ook bijzonder hoog als het gaat om de activiteiten op het schip. Reken op culinaire hoogtepunten en een fantastisch nachtleven.

Schip kenmerken

Tewaterlating2020
 Passagiers2900
Bemanningsleden1320
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
306
m
Gewicht
129500
BT
Snelheid
22
kn

Celebrity Apex

Ontspan heerlijk bij de Magic Carpet, een glazen veranda die over verschillende dekken loopt, ontdek culinaire hoogstandjes en laat je omarmen door een sfeer gecreëerd door toonaangevende interieurarchitecten. De Celebrity Apex is een elegant, modern en ontspannen drijvend resort, dat moderne luxe naar een geheel nieuw niveau tilt. Perfect voor koppels!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Kijk 's avonds een film in de tuin op het bovenste dek, bekijk op Las Vegas geïnspireerde shows in een innovatief theater of geniet van allerlei soorten entertainment in Eden.

Wij vonden

Andere zusterschepen