Celebrity Edge op Zee

Celebrity Edge

Celebrity Edge

Celebrity Edge doet haar naam eer aan: het is super edgy! Entertainment dat is geïnspireerd op de tophits van vandaag, restaurants en bars die zo uit een hippe wereldstad lijken te komen en luxe hutten die boven al je verwachtingen uitstijgen. Stap aan boord en laat je stoutste vakantiedromen uitkomen op de Celebrity Edge.

Van een grab-and-go gourmet deli en een exclusief sushirestaurant tot een high-tech Franse bistro waar kunstzinnige animaties over de tafels vloeien. De Celebrity Edge beschikt over talloze restaurants en bars die werkelijk ál je zintuigen doen prikkelen. En dankzij het vele groen aan boord en zoveel grote ramen, geniet je altijd van het buitengevoel, zelfs als je binnen zit. Vooral wanneer je verblijft in een van de 918 Infinite Veranda hutten, die een fenomenaal uitzicht bieden van vloer tot plafond, voel je je de koning te rijk. Zoals je gewend bent van de schepen van Celebrity Cruises, beschikt ook de Edge over een fantastisch aanbod aan entertainment. Vergaap je aan spetterende optredens van wereldartiesten, dans op de hipste beats in de nachtclub en geniet van een avond vol livemuziek en tropische drankjes in The Magic Carpet.

Celebrity Edge Virtual Tour

Een cruisevakantie van ongekende hoogte

Hip, hipper, hipst. De Celebrity Edge is een van de meest exclusieve cruiseschepen van Celebrity Cruises en zit bomvol luxe, innovatieve en spannende features. Je moet het zien om te geloven.

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers2900
Bemanningsleden1320
Dekken15
Breedte
39
m
Lengte
306
m
Gewicht
129500
BT
Snelheid
22
kn

Celebrity Edge

Ontspan heerlijk bij de Magic Carpet, een glazen veranda die over verschillende dekken loopt, ontdek culinaire hoogstandjes en laat je omarmen door een sfeer gecreëerd door toonaangevende interieurarchitecten. De Celebrity Edge is een elegant, modern en ontspannen drijvend resort, dat moderne luxe naar een geheel nieuw niveau tilt. Perfect voor koppels!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Kijk 's avonds een film in de tuin op het bovenste dek, bekijk op Las Vegas geïnspireerde shows in een innovatief theater of geniet van allerlei soorten entertainment in Eden.

Wij vonden

Andere zusterschepen