CELEBRITY FLORA

Celebrity Flora

Celebrity Flora

Celebrity Flora is het eerste schip in zijn soort dat speciaal gebouwd is voor een expeditie naar de Galápagos Eilanden. Dit megajacht beschikt uitsluitend over suites voor alle passagiers en is op zo'n innovatieve manier ontworpen, dat de bestemming het middelpunt van de aandacht blijft tijdens je cruisevakantie.

Binnen en buiten vloeien naadloos in elkaar over aan boord van Celebrity Flora. Geïnspireerd door de eilanden en gebouwd met natuurlijke materialen, geniet je nog meer van de sensationele omgeving tijdens je cruisevakantie. Ook zijn er gecertificeerde naturalisten van het Galápagos National Park aan boord om de reis te begeleiden. Celebrity Cruises heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. De Celebrity Flora is dan ook gebouwd met de nieuwste, ecologisch verantwoorde technologieën en bewijst dat je verantwoord toerisme kunt beoefenen, zonder aan luxe in te leveren. Zo zorgt het dynamische positioneringssysteem dat het schip op zijn plaats blijven zonder ankers te laten vallen, waardoor de zeebodem wordt beschermd, en zonnepanelen leveren elektriciteit, wat de uitstoot vermindert. Het resultaat is een van de meest milieuvriendelijke schepen die waar dan ook vaart - slechts één reden waarom Celebrity Flora in 2019 werd uitgeroepen tot "Best Overall Cruise Ship".

Schip kenmerken

Tewaterlating2019
 Passagiers120
Bemanningsleden50
Dekken8
Breedte
17
m
Lengte
101
m
Gewicht
5739
BT
Snelheid
14
kn

Celebrity Flora

Verbluffend lekker eten, heerlijk ontspannen en lezingen over de volgende exotisch bestemming. De Celebrity Flora is een expeditieschip waar alles draait om de dieren en de natuur op de bestemmingen. Het is een wat kleiner schip met een intiemere sfeer, zodat je heel makkelijk een praatje maakt met andere gasten.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Woon een lezing bij en kom meer te weten over de activiteiten op de volgende bestemming.

Wij vonden

Andere zusterschepen